Önce hayvanlara yiyecek götürdüler, sonra Metropolis’te ders islediler

TORBALI Kiz Teknik ve Meslek Lisesi ögrencileri tarafindan hayvanlar için toplanan yemekler, dün Menderes Hayvan Barinagi yetkililerine teslim edildi. Geçtigimiz aylarda bu gibi etkinliklere birkaç kez imza atan Kiz Teknik ve Meslek Lisesi ögrencileri, projelerine devam ediyor. Çevre il ve ilçelerde bulunan hayvan barinaklarina yardim amaçli yiyecekler toplandi. Toplanan yiyeceklerin tamami Menderes Hayvan Barinagi’na götürüldü. [&hellip]

TORBALI Kiz Teknik ve Meslek Lisesi ögrencileri tarafindan hayvanlar için toplanan yemekler, dün Menderes Hayvan Barinagi yetkililerine teslim edildi. Geçtigimiz aylarda bu gibi etkinliklere birkaç kez imza atan Kiz Teknik ve Meslek Lisesi ögrencileri, projelerine devam ediyor. Çevre il ve ilçelerde bulunan hayvan barinaklarina yardim amaçli yiyecekler toplandi. Toplanan yiyeceklerin tamami Menderes Hayvan Barinagi'na götürüldü. Dün toplanan yiyecekler ve battaniyeler kutulara konulduktan sonra yola çikildi. 40 ögrenci ve 2 ögretmen, yaklasik 40 dakika süren yolculuk sonrasinda hayvan barinagina vardi. Toplanan yardimlar, hayvan barinagi yetkililerine teslim edildi.

'ÖGRENCILERIMI KUTLUYORUM'
PROJENIN ögrencileri sosyallestirmek ve hayvanlari sevdirmek için yapildigini söyleyen Kiz Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardimcisi Dilek Bostanci, 'Ögrencilerin 1 ay boyunca topladigi erzaklar, dün Menderes Hayvan Barinagi'na götürüldü. 40 ögrenci 2 ögretmen olarak okulumuzun önünden araçlarla hareket ettik. Daha sonra barinaga geldik ve toplanan erzaklari yetkililere verdik. Buradaki hayvanlar yemek konusunda sikinti çekiyor. Bizler elimizden geleni yapip, ögrencilerin topladigi erzaklarla karinlarini doyurmaya çalistik. Onlar da birer canli ve onlara karsi da görevlerimiz var. Yardim kampanyasinda bizlere destek çikan tüm ögrencilerime tesekkürlerimi sunuyorum' diye konustu.

AÇIK HAVADA DERS ISLEDILER
MENDERES Hayvan Barinagi'na giden ve erzaklari görevlilere teslim eden ögrenciler, kisa bir gezi yapip Torbali'ya döndükten sonra Yeniköy'de bulunan Metropolis Antik Kent'e gitti. Ögrencilere burada Metropolis Antik Kent'in tarihi anlatildi. Yaklasik 1 saat de antik kent içinde gezen ögrenciler, daha sonra sosyal etkinlik dersi kapsaminda açik havada ders islediler. Ögrenciler bu durumdan çok memnun kaldiklarini ve açik havada ders görmenin mutlulugu içerisinde olduklarini belirttiler.

Bakmadan Geçme