Özel anlarınızın  yeni adresi: Aksan Restaurant ve Düğün Salonu

Aksan Restaurant ve Düğün Salonu Yazıbaşı'nda hizmete başladı Yıllardır Aksan Otel ile hizmet veren işletme bünyesine dahil ettiği Aksan Restaurant ve Düğün Salonu ile Yazıbaşı'da hizmet vermeye başladı. Nezih ortamı ile birbirinden lezzetli yemekleri ve mezelerini müşterilerine sunan Aksan Restaurant ve Düğün Salonu'nun açılışına katılım yoğun oldu. Açılışta yemek ziyafetine eşlik eden canlı müzik de [&hellip]

Aksan Restaurant ve Düğün Salonu Yazıbaşı'nda hizmete başladı

Yıllardır Aksan Otel ile hizmet veren işletme bünyesine dahil ettiği Aksan Restaurant ve Düğün Salonu ile Yazıbaşı'da hizmet vermeye başladı. Nezih ortamı ile birbirinden lezzetli yemekleri ve mezelerini müşterilerine sunan Aksan Restaurant ve Düğün Salonu'nun açılışına katılım yoğun oldu. Açılışta yemek ziyafetine eşlik eden canlı müzik de müşterileri mest etti. Sanatçı Bahar ve orkestra Ata Ay'ın sahne aldığı açılışta müşteriler şarkılara keyifle eşlik etti.

ÖZEL HİSSETSİNLER

Açılışını yapan Aksan Restaurant ve Düğün Salonu yönetimi, özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ziyaretçilerine teşekkür ederek, 'Yıllardır emek verdiğimiz hizmet sektörüne kazandırdığımız restoran ve düğün salonumuzda müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaya devam edeceğiz. Restoranımızda çeşit çeşit et yemeklerimizin, meze çeşitlerimizin ve alkollü-alkolsüz içeceklerimiz ile müşterilerimizi özel hissettiriyoruz. Faaliyete giren düğün salonumuzda ise evlenecek çiftlerimizi özel günlerinde özel hissettirmek için tüm ekibimizle çalışacağız' dedi.

Bakmadan Geçme