Pancar’dan otobana gireceğiz

İzmir-Aydın otoyolu Pancar bölgesinde yan yol açılması hayali sonunda gerçeğe dönüşüyor. Milletvekili Atilla Kaya giriş-çıkış kavşağının yanı sıra gişe projesinin çok yakında başlayacağı müjdesini verdi.

Önceki gün Pancar'da sanayicilerle bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, büyük müjdeyi verdi. Uzun yıllardır gündemde olan İzmir-Aydın otobanından Pancar'a giriş-çıkış verilmesi projesi nihayet hayat buluyor. 100'ün üstünde sanayi kuruluşunun, organize sanayi bölgesinin bulunduğu Pancar'da otobandan yan yolun açılmasıyla Ayrancılar, Pancar, Develi ve Tekeli'nin yıllardır çektiği ulaşım sorunu büyük oranda giderilecek. Giriş çıkış kavşağının yanı sıra gişe projesi de hayat bulacak.

İZMİR-­AYDIN OTOYOLU'NA YENİ GİRİŞ ­ÇIKIŞ KAVŞAĞI VE GİŞE GELİYOR

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya geçtiğimiz günlerde Torbalı'da kurulu bulunan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Burada, Pancar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu, Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Erkan Aksoy ve bir grup sanayiciyle buluşan Kaya'ya, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık eşlik etti. Karayolları Genel Müdürlüğü, Torbalı Belediyesi, Pancar Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ve İZTOB tarafından ortaklaşa hazırlanan, üzerine mutabakata varılan İzmir­-Aydın Otoyolu Pancar Giriş­-Çıkış Kavşağı ve Gişe Projesi'nin hızlandırılacağının müjdesini verdi.

PROJE HIZLANACAK

Sanayicinin ve işadamlarının önünü açmak ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Atilla Kaya: 'Bu bizim görevimiz. Hem Torbalı sınırlarında bulunan Pancar Organize Sanayi Bölgesi, hem Menderes sınırlarında bulunan İZTOB Organize Sanayi Bölgesi'ndeki işletmeler bu projeyle ulaşımda büyük rahatlamaya kavuşacaklar. Proje hızlanacak ve en kısa zamanda bitirilecek. Projenin bu safhaya gelmesinde büyük emekleri ve katkıları bulunan başta Pancar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme