Particilik yapanların da hizmetindeyim

Torbalı’ya teşekkür ziyaretine gelen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, seçimlerde particilik yapanlara da hizmet edeceklerini, kimseye ayrım yapmayacaklarını söyledi. SEÇİMLERİN ardından teşekkür ziyaretlerine hızla devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, önceki gün Torbalı’ya geldi. AK Parti’nin birinci bölge ilçeleri arasında birinci olduğu tek ilçe olan Torbalı’da oldukça geniş bir kalabalık topluluğu karşıladı [&hellip]

Torbalı'ya teşekkür ziyaretine gelen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, seçimlerde particilik yapanlara da hizmet edeceklerini, kimseye ayrım yapmayacaklarını söyledi.

SEÇİMLERİN ardından teşekkür ziyaretlerine hızla devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, önceki gün Torbalı'ya geldi. AK Parti'nin birinci bölge ilçeleri arasında birinci olduğu tek ilçe olan Torbalı'da oldukça geniş bir kalabalık topluluğu karşıladı milletvekillerini. Vekiller Mahmut Atilla Kaya, Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli ve Necip Kalkan'ın katıldığı teşekkür ziyareti Belediye Meydanı'nda gerçekleşti. Torbalı'nın evladına sahip çıktığını ifade eden Kaya: 'Partili partisiz birçok kişiden oy aldık. Herkesten Allah razı olsun. Ancak, parti amblemine bakıp oy atanlara sesleniyorum buradan. Biz siyaset yapmayacağız. Herkese eşit hizmet götüreceğiz. Ayrıca, değerli teşkilat mensuplarımız ailelerine ayırmadığı vakti partimize ayırarak, gücümüze güç kattı ve tek başımıza iktidar olmamızı sağladı. Tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum' dedi.

MİLLETVEKİLLERİ ÇIKARMA YAPTI

İzmir'de 1 Kasım'da, 7 Haziran'a göre yüzde 5'lik bir artış oranı yakalayan AK Parti'de, milletvekilleri teşekkür turuna çıktı. Milletvekilleri, Mahmut Atilla Kaya, Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli ve Necip Kalkan'ın yanı sıra milletvekili adaylarının da yer aldığı grup, önceki gün Menderes, Torbalı ve Selçuk turu gerçekleştirdi. İzmir'de AK Parti'nin birinci olduğu dört ilçeden biri olan Torbalı ziyaretinde, vatandaşların milletvekillerine ilgisi bir hayli yoğun oldu. Parti binası önünde gerçekleştirilen mini mitinge yüzlerce kişi katıldı. Milletvekilleri tek tek anons edilerek, otobüsün üzerinden halkı selamladı. Kısa bir konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, tüm partililere teşekkür ederken, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez: 'Zaman, mekan demeden her işimize koşan tüm partililer, helal olsun size. Bu zafer sizindir' diyerek, tüm teşkilatı ve Torbalılıları selamladı.

'TORBALI EVLADINA SAHİP ÇIKTI'

AK Partili milletvekili Atilla Kaya, yaptığı konuşmada ilk günkü gibi halkı kucaklamaya devam edeceklerini söyledi. Seçimin kaybedenin olmadığını, sonuçta tüm Türkiye'nin kazandığını ifade eden Kaya, yeni dönemde Torbalı'ya hizmetlerin ve yatırımların devam edeceğini açıkladı. Torbalılıların evladına sahip çıktığını da kaydeden Kaya: 'Seçimlerde oyumuz büyük ölçüde arttı. CHP'lisi, MHP'lisi, HDP'lisi parti gözetmeksizin kendi evladı için sandığa gidip oy kullandı. Herkese teşekkür ediyorum. Ama parti amblemine bakıp, İzmir'i Torbalı'yı bilmeyen adaylara oy verenlerde oldu. Ama biz siyaset yapmayacağız. Herkese eşit hizmet edeceğiz. Torbalılı bir milletvekili çıkardınız. Bir evladınızı Ankara'ya gönderdiniz. Sıra bizde. Bu ilçe ve İzmir için elimizden geleni yapacağız' diye konuştu.

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme