Patlamada Torbalılı Yıldırım yaralandı

Önceki gün Ankara'da düzenlenen ve patlamayla sona eren Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi yürüyüşünde gerçekleşen patlamada Torbalı'dan 45 kişi bulunuyordu. Torbalı'dan Piro Yıldırım isimli vatandaşın olayda yaralandığı haberi geldi. Ankara'da önceki gün düzenlenecek olan Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi yürüyüşünde gerçekleşen patlama sonucu çok kişi hayatını kaybetmişti. Yüzlerce kişinin yaralandığı patlamada Torbalı'dan [&hellip]

Önceki gün Ankara'da düzenlenen ve patlamayla sona eren Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi yürüyüşünde gerçekleşen patlamada Torbalı'dan 45 kişi bulunuyordu. Torbalı'dan Piro Yıldırım isimli vatandaşın olayda yaralandığı haberi geldi.

Ankara'da önceki gün düzenlenecek olan Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi yürüyüşünde gerçekleşen patlama sonucu çok kişi hayatını kaybetmişti. Yüzlerce kişinin yaralandığı patlamada Torbalı'dan da yaklaşık 45 kişi bulunuyordu. Torbalı'dan Ankara'ya giden ekibin içinde yer alan Ayrancılar'da ikamet ettiği öğrenilen Piro Yıldırım isimli vatandaş yaralandı. Yıldırım hemen hastanede ameliyata alındı. Patlamanın olduğu alana çok yakın olduklarını belirten HDP'li Hüsnü Koyuncu, 'Yanı başımızda can veren, parçalanmış vücutları saymazsak durumumuz iyi' şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme