'Programa alındı' AMA!

Torbalı’da uzun zamandır devam eden altyapı çalışmalarının ardından çalışma bölgesindeki hafriyatın toplanması vatandaşların tepkisini çekiyor. Konuya ilişkin defalarca şikâyet oluşturan vatandaşlara belediyeden aylardı “programa alındı” cevabı verildiği öğrenildi

Torbalı'da uzun zamandır devam eden altyapı çalışmalarının ardından çalışma bölgesindeki hafriyatın toplanması vatandaşların tepkisini çekiyor. Konuya ilişkin defalarca şikyet oluşturan vatandaşlara belediyeden aylardı 'programa alındı' cevabı verildiği öğrenildi. Barış Yapı ve Halk Yapı Sitelerini ayıran 2031. Sokak'ta gerçekleştirilen alt yapı iyileştirme çalışmalarının ardından ekiplerin hafriyatı bölgeden kaldırmadan ayrılması vatandaşların tepkisini çekiyor.  Hafriyatların yağmurlar nedeniyle yola akması ve yolu çamur deryasına çevirmesinden şikayetçi olan vatandaşlar, belediyeden hafriyatı bir an önce kaldırmasını istiyor.

 

'PROGRAMA ALDIKLARI İŞLERİ HIZLICA YAPSINLAR'

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan bölge sakinlerinden Göker Avcı, 'Burada bir kazı çalışması ve onun akabinde bir takım alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar nihayete erdikten sonra ekipler çalışma alanını terk etti ancak kazıdan kalan ve bir tepecik halinde yığılan hafriyatlarını toplamadılar. Haftalardır burada duran hafriyat yağmurlarla birlikte sokağa akıyor ve sokak boylu boyunca çamura bulanıyor. Sokağın bu başından okula kadar sanki toprak yolmuşçasına bataklık görünümüne bürünüyor yol. Belediyeye defalarca telefon ettik bunu buradan alın diye ama her seferinde 'programa alındı' cevabını aldık. Yetkililerden programa aldıkları işleri hızlıca çözmelerini rica ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme