Reklam ajanslari Baran'in pesinde

7 yasinda reklam yildizi olan Baran Kagan Keser’e ajanslardan teklif yagiyor. Saglik Bakanligi’nin asi reklaminda rol alacak olan küçük yildizin hayali beyin cerrahi olmak KIPA Magazasi Sefi Mehmet ve Yeliz Keser çiftinin 7 yasindaki ogullari Baran Kagan Keser, yasitlarina karsin oldukça ünlü bir isim. Küçük yasinda sempatik tavirlari ve yakisikliligi sayesinde büyük bir ilgi odagi [&hellip]

7 yasinda reklam yildizi olan Baran Kagan Keser'e ajanslardan teklif yagiyor. Saglik Bakanligi'nin asi reklaminda rol alacak olan küçük yildizin hayali beyin cerrahi olmak

KIPA Magazasi Sefi Mehmet ve Yeliz Keser çiftinin 7 yasindaki ogullari Baran Kagan Keser, yasitlarina karsin oldukça ünlü bir isim. Küçük yasinda sempatik tavirlari ve yakisikliligi sayesinde büyük bir ilgi odagi haline gelen Kagan'a birçok reklam ajansindan teklifler aliyor. Reklam filmlerinde oynamasi için büyük tekliflerin yapildigi küçük yildiz, geçtigimiz haftalarda Saglik Bakanligi'nin asi reklaminda oynamasi için Ankara'daki bir ajanstan bir teklif almisti. Oldukça zeki ve çalisan olan Kagan Keser'in asil hayali beyin cerrahi olmak.
EN BUYUK HOBISI GITAR
YAZIBASI Prestij Okulu birinci sinif ögrencisi Baran Kagan Keser, yasitlari arasinda popüler bir isim olmus durumda. Oldukça zeki ve çaliskan olan minik çocuk, geçtigimiz yil 'Menar Mental Aritmetik Olimpiyatlari'na katilmis ve altin madalya ile dönmüstü. Zeksi ile daha 7 yasinda ilçeyi yarismalarda temsil eden küçük yildiz, hem derslerinde basarili hem de sosyal yasantisina oldukça zaman ayiriyor. Televizyondan nefret eden ve hiç izlemedigini belirten Keser, kitap okumayi, gitar çalmayi ve arkadaslariyla zaman geçirmeyi çok seviyor. Tüm bunlarin yani sira halen de reklam ajanslarinin pesinde oldugu bir isim.

TEKLIF YAGIYOR
GEÇTIGIMIZ haftalarda Ankara'daki bir reklam ajansindan teklif alan Baran Kagan Keser, Saglik Bakanligi'nin asiyla ilgili bir reklam filminde oynamak için sözlesme yapti. Izmir ve Türkiye'nin birçok yerindeki ajanslar, minik çocuga teklifler götürerek reklam filmlerinde oynamasini istiyor. Oglunun küçük yasta taninmasina sevindigini ancak bir o kadar da endise duydugunu dile getiren baba Mehmet Keser: 'Baran çok çaliskan ve çok yakisikli. Allah herkesin evladini nazarlardan korusun ve tabii ki bizimkisini de. Reklam ajanslari sürekli ariyorlar çekim yapmak için. Bu sevindirici ama birazda endise verici, çünkü biz Baran'in okumasini istiyoruz. Zaten onun en büyük hayali beyin cerrahi olmak. Evde, üzerimize düsen bütün egitimlerini veriyoruz. Çok aktif ve çok zeki. Kendisi de zaten okumayi çok seviyor' dedi.

Bakmadan Geçme