Saklı Cennet Karaburun'da En Konforlu Konaklama Seçenekleri

Denizi, havası, huzur dolu atmosferi ve Ege'nin en özel lezzetleri ile kusursuz bir dinlenme noktası olan Karaburun, İzmir'in en küçük ilçesi olma özelliğine sahiptir

Bakir doğası ile saklı kalmış bir cenneti andıran ilçe, şehir merkezine 105 km mesafede yer alırken, Foça ve Çeşme gibi şehrin popüler turizm noktalarıyla komşudur. Bitki örtüsünün zenginliği ile göze çarpan Karaburun, sakin yaz tatilleri ve doğa tatilleri için İzmir'in en uygun noktalarından biridir. Akdeniz ikliminin hakim olduğu ilçe, dört mevsim ziyaret edilmektedir. Henüz yapılaşmanın yeni başladığı Karaburun'un en iyi otelleri arasından seçiminizi yaparak siz de eşsiz bir doğaya, huzura ve masmavi bir denize tanıklık edebilirsiniz.

Gerçek Bir Doğa Tatili İçin Morkoyun Bungalov ve Çadır Kamp

Karaburun'un bakir doğası ve tertemiz denizi ile adeta bütünleşeceğiniz bir konaklama deneyimi vadeden Morkoyun Bungalov ve Çadır Kamp, bölgenin dokusuna uygun mimarisi ve sıcak misafirperverliği ile dikkat çekmektedir. Ardıç Plajı'na 3 km, Korsan Yatağı Plajı'na 1 km mesafede yer alan tesisin, 10 odası ve çadır alanları bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, misafirlere gün boyu lezzetli seçenekler sunan bir restoran yer almaktadır. Doğanın kalbinde huzur dolu bir dinlenme deneyiminin yanı sıra zengin aktivite seçenekleri ile renkli bir tatil deneyimi yaşamanıza olanak sunan Morkoyun Bungalov ve Çadır Kamp içerisinde sinema, dart gibi hizmetlerin yanı sıra konaklamanız sırasında tüpsüz dalış, balık tutma gibi deneyimler yaşamanız için çeşitli organizasyonlar düzenlenmektedir. Karaburun, Mordoğan'da eşsiz bir doğa eşliğinde yılın tüm stresini unutmak isterseniz http://www.morkoyunkamp.com/ 'a tıklamanız yeterlidir.

Karaburun'da Denize Sıfır Tatil Keyfi Sunan Seal Beach Club

İzmir'in en seçkin tatil noktalarından Ayıbalığı Koyu mevkiinde konuklarını ağırlayan Seal Beach Club, berrak sahili ve muhteşem manzarası ile dikkat çekmektedir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 58 km mesafede yer alan tesisin, kusursuz bir konaklama deneyimi yaşatacak 23 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste misafirler güne deniz manzaralı restoranda lezzetli bir kahvaltı ile başlangıç yapmaktadır. Denize sıfır konumu ile keyifli bir yaz tatili olanağı sunan Seal Beach Club'da özel plaj yer almaktadır. Yüzme ve güneşlenme olanaklarının yanı sıra dileyen misafirler jet ski, ringo, banana, wow ve su kayağı gibi motorlu ve motorsuz aktivitelere katılabilmektedir. Ayrıca plaj alanında bazı günlerde eğlenceli plaj partileri düzenlenmektedir. Şehrin gürültüsünden uzaklaşarak doğa ile huzur bulmak isteyenler kadar, eğlenceli bir tatil geçirmek isteyenlere de hitap eden Seal Beach Club'da unutulmaz bir tatil için http://www.sealbeachclub.com/ 'dan bilgi alabilirsiniz.

Defalarca Yaşamak İsteyeceğiniz Bir Tatil Olanağı Sunan Lipsos Hotel

Evinizin sıcaklığını sunan şirin binası ve sıcak misafirperverliği ile unutulmaz tatillere imza atan Lipsos Hotel, yemyeşil doğayı, masmavi deniz ile buluşturan konumuyla huzur vadetmektedir. Karaburun ilçe merkezine 10 kilometre, Çeşme ilçe merkezine 88 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı'na 119 kilometre ve İzmir il merkezine 112 kilometre uzaklıkta yer alan tesis, denize sıfır konaklama keyfini kusursuz bir şekilde yaşatmaktadır. 9 adet otel odası bulunan ana binada, deniz manzaralı 4 adet karavanda ve plajda yer alan 2 adet bungalovda konaklama olanağı sunan tesis, tüm ailenizle birlikte en huzurlu anlarınızın mimarı olmayı amaç edinmektedir. Oda kahvaltı konseptine sahip olan tesiste, sabah kahvaltılarının yanı sıra gün boyu Ege lezzetlerini tadabileceğiniz restoran hizmet vermektedir. Denize sıfır konumda, Ege'nin masmavi sularına kendinizi bırakacağınız Lipsos Hotel'in özel plajı bulunmaktadır. Her zevke uygun konaklama seçenekleri ile hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştüreceğiniz Lipsos Hotel'e http://www.lipsoshotel.net/ 'ten ulaşabilirsiniz.

Karaburun'da Lüks Konaklama Deneyimi İçin Club Asya Otel Karaburun

Akvaryum Koyu'nda, mavinin her tonunu bulacağınız eşsiz bir deniz manzarasına karşı, alternatif tatil olanağı sunan Club Asya Otel Karaburun, huzuru ve eğlenceyi aynı anda yaşatmaktadır. Karaburun ilçe merkezine 1 kilometre, İzmir il merkezine 104 kilometre, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na ise 112 kilometre mesafede yer alan tesisin, tüm ailenizle birlikte keyifli bir konaklama deneyimi yaşayacağınız 84 odası mevcuttur. Her şey dahil konsepti ile sınırsız bir lezzet şöleni sunan tesiste sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde sunulmaktadır. Denize sıfır konumda yer alan tesisin, özel plajı hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde plaj olanaklarının yanı sıra eğlenirken, mahremiyetinizi yaşayabileceğiniz şekilde tasarlanmış, 1 adet bayanlar için kapalı tatlı su havuzu, 1 adet baylar için açık tatlı su havuzu, 1 adet bayanlar için aquaparklı havuz ve 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Bayanlar için konforlu bir güneşlenme terası da yer almaktadır. Yetişkin konuklar için bilardo, su jimnastiği, kano, banana, su kayağı gibi onlarca aktivite seçeneği ile unutulmaz bir tatil olanağı sunan Club Asya Otel Karaburun, küçük misafirler için çocuk oyun parkı, özel oyun odası, mini club gibi hizmetlere sahiptir. Eğlence anlarından sonra, günün tüm yorgunluğundan arınmanız içinse SPA merkezi özel hizmetleri ile sizleri beklemektedir. Tüm ailenizle birlikte vakit geçireceğiniz Clup Asya Otel Karaburun'da tatilinizi planlamak için şimdi http://www.clubasya.com/ 'a tıklayabilirsiniz.

Bakmadan Geçme