Santrafor müdür

  UZUN yillar Torbali'da hem ögretmenlik yapip hem de Torbalispor'da futbol oynayan ve 1980'li yillarin efsane futbolcusu olarak bilenen Nuri Gökgöz, uzun bir aradan sonra tekrardan ilçeye geri dönüs yapti. Özbey Ortaokulu'na müdür olarak atanan Gökgöz'ün tayinin ilçeye çikmasi, birçok dostu ve seveni tarafindan sevinçle karsilandi. Sosyal yönüyle ve spora olan düskünlügüyle bilinen efsane santrafor [&hellip]

 

UZUN yillar Torbali'da hem ögretmenlik yapip hem de Torbalispor'da futbol oynayan ve 1980'li yillarin efsane futbolcusu olarak bilenen Nuri Gökgöz, uzun bir aradan sonra tekrardan ilçeye geri dönüs yapti. Özbey Ortaokulu'na müdür olarak atanan Gökgöz'ün tayinin ilçeye çikmasi, birçok dostu ve seveni tarafindan sevinçle karsilandi. Sosyal yönüyle ve spora olan düskünlügüyle bilinen efsane santrafor Nuri Gökgöz, okulda egitimin yani sira ögrencilerine sportif faaliyetlerde de egitimlerin verilmesini saglayacagini söyledi. Basarili egitimcinin bir diger özelligi ise siir yazmasi.Simdiye kadar birçok kitapta imzasinin olan sair müdür, yillar sonra geldigi eski görev yeri Özbey Mahallesi'ne ise siirle 'Merhaba' dedi.

YILLAR SONRA GERI DÖNDU

ASLEN Denizlili olan 56 yasindaki iki çocuk babasi Nuri Gökgöz, Denizli Egitim Enstitüsü'nden mezun olduktan sonra ilk olarak Erzurum'un Horsan ilçesinde görev yapti. Daha sonra 1980 yilinda Helvaci'ya ögretmen olarak tayini çikan Gökgöz, burada bir yil görev yaptiktan sonra Pamukyazi Mahallesi'ne tayin istedi ve sinif ögretmeni olarak burada görev yapmaya devam etti. 1985 yilinda Selçuk Halk Egitim Müdürlügü'nde müdür yardimcisi olarak görevlendirilen Gökgöz, daha sonra kisa süreli ilçeye gidis gelisler yasadiktan sonra 1989 yilinda Selçuk Halk Egitim Müdürü olarak ilçeden ayrildi. Basarili egitimci, geçtigimiz aylarda tayini onaylandiktan sonra tekrar eski görev yeri Torbali'ya geri döndü.

9 YIL TORKOS'TA TOP KOSTURDU

TORBALI'YI anavatani olarak gören tecrübeli egitimci Nuri Gökgöz'ü ayri kilan bir diger özelligi ise eski bir futbolcu olmasi. Futbolla ilk tanisikligi gençlik yillarina dayanan Gökgöz, Denizli Emniyetspor'daiki yil lisansli futbolcu olarak top oynadi. Daha sonra ilçeye ögretmen olarak gelen Gökgöz, Torbalispor yönetimi tarafindan yapilan yogun israrlar sonucunda santrafor olarak oynamaya basladi. Dokuz yil boyunca takimda görev alan Gökgöz, Torbalispor'dan baska bir takima gitmeyerek burada futbol hayatina son verdi. Torkos'tan sonra kendisine birçok futbol takimindan teklif geldigini belirten Gökgöz, Torbalispor'a olan askindan dolayi bu teklifleri geri çevirdigini belirtti. Futbola olan askinin yani sira siirlere de asik olan Nuri Gökgöz'ün birçok siir kitabinda imzasi bulunuyor. Su anda 6 kitap çalismasi hazir olan Gökgöz, kitaplarini emekli olduktan sonra çikartacagini söyledi.

OKULA FUTBOL KOMPLEKSI YAPTIRACAK

OKULDA egitimlere oldugu kadar sportif faaliyetlere de agirlik vereceklerini söyleyen Nuri Gökgöz, sporun egitimlerde basari oranini arttirdigini belirterek sunlari söyledi: 'Spor, her insan için faydalidir. Ögrencilerimi spora yönlendiren çalismalar yapmayi planliyorum. Her seyden önce okulumuza bir tane spor kompleksi yaptirmak için çaba harcayacagim. En azindan voleybol, basketbol, hentbol gibi birçok sporu bir arada barindiracak bir kompleks olmasi gerekir. Bunu için gerekli yerlerle görüsmeler saglayacagiz. Ayrica mahallemizde bir futbol sahasi eksik, bunun içinde görüsmeler yapacagim. Gençlerimizin spora yönlenmesi gerekli.'

 

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme