Seçimi koordine edecekler

AK Parti seçime hazır. Torbalı'da koordinatörlüğe Bora Ersan, Ayşe Neşe Edebali, Ahmet Toros getirilirken, Selçuk'un koordinatörlüğüne de Torbalılı Nurettin Albaş getirildi. GENEL seçim öncesinde çalışmalarını hızlandıran AK Parti'nin İzmir adayları merakla beklenirken il başkanlığı da seçimde görev alacak isimleri belirledi. İzmir'i 4'e bölen İl Başkanı Bülent Delican yeni koordinatörlerin atamasını gerçekleştirdi. Toplam 10 ismin başkanlığında [&hellip]

AK Parti seçime hazır. Torbalı'da koordinatörlüğe Bora Ersan, Ayşe Neşe Edebali, Ahmet Toros getirilirken, Selçuk'un koordinatörlüğüne de Torbalılı Nurettin Albaş getirildi.

GENEL seçim öncesinde çalışmalarını hızlandıran AK Parti'nin İzmir adayları merakla beklenirken il başkanlığı da seçimde görev alacak isimleri belirledi. İzmir'i 4'e bölen İl Başkanı Bülent Delican yeni koordinatörlerin atamasını gerçekleştirdi. Toplam 10 ismin başkanlığında yönetim kurulu üyelerine aktif görevler verilerek ilçe sorumlulukları paylaştırıldı. Torbalı'da koordinatörlüğe Bora Ersan, Ayşe Neşe Edebali, Ahmet Toros getirilirken, Selçuk'un koordinatörlüğüne de Torbalılı Nurettin Albaş getirildi.

TORBALILILAR AKTİF ÇALIŞACAK

Genel seçim için geri sayım devam ederken siyasi partiler de çalışmalarını hızlandırdı. Bir yandan yarın belli olacak kesin milletvekili listelerinin heyecanı yaşanırken bir yandan da saha çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda AK Parti'nin seçimde görev yapacak il ve ilçe koordinatörleri belli oldu. Seçim çalışmalarını aktif bir şekilde yürütecek olan bu isimler ilçelerde alan çalışmalarına katılacak. Torbalı'nın yakından tanıdığı isimlerden Bora Ersan ilçe koordinatörlüğüne getirildi. İlçe sağlık sektörünün ileri gelen isimlerinden olan, Torbalıspor'un yönetim kurulu üyeliği bulunan Bora Ersan, gen yaşına rağmen donanımı ile dikkat çekiyor. Selçuk ilçesinin koordinatörlüğüne de Torbalılıların yakından tanıdığı bir isim atandı. 29 Mart yerel seçimi öncesi de Selçuk koordinatörlüğü görevine getirilen Nurettin Albaş bu görevini sürdürecek. 29 Mart'ta Selçuk'ta AK Parti'nin birinci parti çıkmasının bu kararda etkinli olduğunu söyleyen Albaş, 'İlçe Teşkilatımızla birlikte güzel bir seçim dönemi kazandık. Başarılı çalışmalarımızı takdir edildi. Aynı şekilde çalışıp genel seçimde de birinci parti olmak için elimizden geleni yapacağız' dedi.

SEÇİME HAZIRIZ

Koordinatör olarak görevlendirilen isimlerin ilçelerde aktif çalışma yapacağını ifade eden İl Başkanı Bülent Delican, 'Hem asil hem de yedek yönetimlerde yer alan arkadaşlarımıza yetki verdik. Göreve geldiğimizde 'herkes çalışacak' demiştik. Bizim anlayışımızda yedek yönetim kurulu üyesinin pasif kalması gibi bir durum söz konusu değil. Tüm arkadaşlarımız ana kademede görevli gibi çalışıyor. Seçim çalışmalarını aktif bir şekilde yürütecek olan bu isimler ilçelerde alan çalışmalarına katılacak. Bir ilçede en az iki kişiyi görevlendirdik. Adaylarımız kim olursa olsun biz seçime hazırız. Teşkilatlarımızda görev verilen milletvekili adaylarımız ile birlikte saha çalışmalarında aktif halde olacaklar. İlçelerimizin dinamik yapısı ile birlikte koordineli olan bu yapı bize sandıkta başarıyı getirecek' dedi.

Bakmadan Geçme