Şehit Er Sünnüoğlu için hayır yemeği

Manisa’nın Kula ilçesinde kısa dönem er olarak askerlik yaparken, bir askerin bilinmeyen bir nedenle cinnet getirip ateş açmasıyla şehit olan er Onur Sünnüoğlu için, Ayrancılar Jandarma'da hayır yemeği verildi

Manisa'nın Kula İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nda kısa dönem er olarak askerlik yapan Nedim Abeş'in, bilinmeyen bir nedenle cinnet getirip, MP5 makineli tabancayla ateş etmesiyle şehit olan er Onur Sünnüoğlu'nun doğum günü için annesi Gülçin Sünnüoğlu, Ayrancılar Jandarma'da hayır yemeği verdi. Anne Sünnüoğlu tarafından verilen hayır yemeğine Torbalı Kaymakamı Ercan Öter de katılım sağladı. Şehit askerin annesi ile acısını paylaştığını ifade eden Öter, acılı anneye başsağlığı dileğinde bulundu.

ÖTER'İN ZİYARETİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI

Öter hayır yemeğinin ardından Ayrancılar İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nı da ziyaret etti. Konuya ilişkin Torbalı Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesaplarından 'Torbalı Kaymakamı Ercan Öter,,  Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu'nun doğum günü anısına annesi Gülçin Sünnüoğlu tarafından Ayrancılar Jandarma Karakol Komutanlığı'nda verilen hayır yemeğine katıldı. Kaymakam Öter programın ardından Jandarma Karakol komutanlığını ziyaret etti.' Paylaşımında bulunuldu.

Bakmadan Geçme