'Sen ben yok, Türkiye var'

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Selçuk ve Gaziemir ilçelerinde bir dizi programa katıldı. Güne Selçuk’ta sanayi sitesi esnafıyla kahvaltı yaparak başlayan Kaya, ilçede sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gaziemir’de ise emekli astsubaylardan işadamlarına, spor kulübü yöneticilerinden kanaat önderlerine kadar [&hellip]

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Selçuk ve Gaziemir ilçelerinde bir dizi programa katıldı. Güne Selçuk'ta sanayi sitesi esnafıyla kahvaltı yaparak başlayan Kaya, ilçede sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gaziemir'de ise emekli astsubaylardan işadamlarına, spor kulübü yöneticilerinden kanaat önderlerine kadar toplumun değişik kesimlerinden temsilcilerle buluşan Kaya, önemli mesajlar verdi.

Esnaflarımız, bu milletin omurgasıdır

Sabahın ilk saatlerinde geldiği Selçuk Sanayi Sitesi'nde esnaflar tarafından kurulan kahvaltı sofrasına konuk olan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, AK Parti'nin her daim küçük esnafın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. Kahvaltıda bir araya geldiği esnaflara seçim beyannamesinin esnaflarla ilgili kısmı hakkında bilgiler veren Kaya, 'Seçim beyannamemizde esnafımıza kolaylıklar sağlayan birçok madde yer alıyor. Bilindiği gibi, esnafa düşük faizli kredi uygulaması 13 yıldır devam ediyor. Yeni dönemde ise esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği veriyoruz. KOBİ'lerin finansmana erişiminin artırılması amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri kaldıracak düzenlemeler yapacağız. Emeğin yoğun olduğu sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeli ile, anahtar teslimi, karşılıksız fabrika binası yapılacak. Yerli makine üreticilerinin yurt içinde rekabet güçlerini arttırmak için finansal ortamı iyileştirmeye yönelik mekanizmalar geliştirilecek. Basit usulde vergilendirilen esnafın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisi ise alınmayacak. Esnaflarımız, bu milletin omurgasıdır. Esnaflarımız, bu ülkenin geleceğini düşünen ve her zaman bunun için çalışan kesimdir. Esnafımızın aşını ve ekmeğini büyütmek için elimizden gelen her türlü desteği vermek boynumuzun borcudur' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme