Sivrikaya, adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Torbalı Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa eden Yıldız Sivrikaya, bugün CHP Torbalı ilçe Örgütü'nde yaptığı basın açıklamasında ilçe başkan adaylığını açıkladı

 

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Torbalı Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa eden Yıldız Sivrikaya, bugün CHP Torbalı ilçe Örgütü'nde yaptığı basın açıklamasında ilçe başkan adaylığını açıkladı. Adaylık için yaptığı açıklamasına başta merhum Belediye Başkanı İsmail Uygur olmak üzere Torbalı'ya hizmet etmiş merhum CHP'lileri anarak başlayan Sivrikaya, geçmişte ilçede hizmeti bulunan CHP'lileri ve mevcutta hizmette bulunan CHP'lilere saygı ve selamlarını sunduktan sonra 27 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Oldukça kalabalık bir kitlenin dinlediği Sivrikaya, 'Değerli parti emekçilerim. Dostlarım yoldaşlarım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye ve dünyanın ulu çınarı Cumhuriyet Halk Partimizin Torbalı İlçe Örgütünde 35. yılımı geçirmekte bulunuyorum. Çalışmaktan onur duyduğum ve ebediyete göç eden Sayın İsmet Koç, Sayın Ertan Ünver, Sayın Ramazan İsmail Uygur, ilçe başkanlımı saygı ve minnetle anıyorum. Hala aramızda olan, Sayın Akın Adalı, Sayın Faik Üstünol, Sayın Sedat Uzunbay Sayın Ertan Çelik, Sayın Faruk Akpınar, Sayın Erol Günaydın ve şuanda görevine devam eden ilçe başkanımız Övünç Demir'i saygıyla selamlıyorum.' ifadelerini kullandı.

DEMİR'DEN SİVRİKAYA'YA BAŞARI DİLEĞİ

Açıklamalarını sürdüren Sivrikaya, 'Çalıştığım tüm ilçe başkanlarından aldığım bilgi ve tecrübe, siz değerli yoldaşlarımın bana verdiği destek ile 27 Şubat 2022 tarihinde olağanüstü kongremizde Torbalı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı'na adayım. Diğer ilçe başkanlığına aday arkadaşlara da  başarılar dilerim. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Hep beraber omuz omuza bu baskıcı rejime dur demek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza şahsım ve oluşturacağımız yönetim adına şimdiden söz veriyorum. Kazanan Torbalı'nın geleceği olsun, kazanan Türkiye olsun. Hepinize saygılar.' İfadeleriyle açıklamalarını sonlandırdı. Sivrikaya'nın adaylık açıklamasını dinleyen Demir, Sivrikaya'nın adaylık açıklamasının ardından söz alarak CHP'nin büyük bir aile olduğunu ve sonucun ne olursa olsun centilmence bir mücadele yürütülmesi temennisinde bulunarak Sivrikaya'ya başarı dileklerinde bulundu.

 

Bakmadan Geçme