Sporcu ihraç ediyoruz

Ayrancilarli ögrenciler spor alaninda yurt disina açiliyor. EgeKoop Ilkögretim Okulu ögrencilerinin Katar’da seçmelere katilmasinin ardindan ÇPL ögrencileri de Isviçre’de turnuvaya katilacak. TORBALI’NIN en iyi liseleri arasinda bulunan Ayrancilar Çok Programli Lisesi (ÇPL), son yillarda spor dallarinda gösterdigi basarilarla göz dolduruyor. Geçtigimiz egitim ve ögretim yilinda spor dallarinda kazandiklari madalya ve kupalarla adindan söz ettiren Ayrancilar [&hellip]

Ayrancilarli ögrenciler spor alaninda yurt disina açiliyor. EgeKoop Ilkögretim Okulu ögrencilerinin Katar'da seçmelere katilmasinin ardindan ÇPL ögrencileri de Isviçre'de turnuvaya katilacak.

TORBALI'NIN en iyi liseleri arasinda bulunan Ayrancilar Çok Programli Lisesi (ÇPL), son yillarda spor dallarinda gösterdigi basarilarla göz dolduruyor. Geçtigimiz egitim ve ögretim yilinda spor dallarinda kazandiklari madalya ve kupalarla adindan söz ettiren Ayrancilar Çok Programli Lisesi, artik yetistirdigi ögrencilerle adindan sikça söz ettiriyor. Ayrancilar'daki lisede egitim gören ögrenciler yurt disina yönelmeye basladi. Aldiklari egitim ve spor müsabakalarinda gösterdikleri basarili performans ile yurt disina çikmaya hak kazanan ögrenci sayisi artiyor. Geçtigimiz günlerde EgeKoop Ilkokulu'nda okuyan Emirhan Çitak ile Halil Yilmaz isimli iki ögrencinin Katar'da düzenlenen bir futbol turnuvasina katilmasinin ardindan bir yurt disi haberi de kiz ögrencilerden geldi. ÇPL 10. Sinif ögrencisi Yagmur Dogan ve Hatice Arslan önümüzde yil Isviçre'ye giderek tekvando turnuvasina katilacak.

TORBALI'NIN ADINI DUYURACAKLAR
ÇPL 10. sinif ögrencisi Yagmur Dogan 4 yil, Hatice Arslan ise 8 yildir tekvando sporu ile ilgileniyor. Iki arkadas, yillardir tekvando turnuvalarinda yer aldi. Birçok basariya imza atan tekvandocular önümüzdeki yil Isviçre'de düzenlenecek tekvando turnuvasina katilacak. Çalismalara erken baslayan basarili sporcular Torbali'yi çok iyi bir sekilde temsil edeceklerini açikladi. Tekvandocu ögrenciler Isviçre'deki turnuvadan basarilarla Torbali'ya döneceklerini ifade etti.

'BASARACAGIMIZA INANIYORUZ'
ÖNCEKI gün EgeKoop Ilkokulu'nda okuyan Emirhan Çitak ile Halil Yilmaz isimli iki ögrencinin Katar'daki seçmelere gitmeleri sonrasinda yurt disina iki tekvandocu da gidecek. Isviçre'de düzenlenecek tekvando turnuvasi için çalismalara simdiden basladilar. Araliksiz bir sekilde antrenmanlara devam ettiklerini ifade eden Yagmur Dogan, 'Torbalimiz için kollari sivadik. Isviçre'de düzenlenecek tekvando turnuvasi için yogun sekilde çalismalarimizi baslattik. Amacimiz orada basarili olup, Torbali adini en iyi sekilde temsil etmektir,' dedi.

Bakmadan Geçme