Takim elbiseli rap ile birinci oldular

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de ikinci tur elemelerine katilan Erdal-Burak Toprak kardesler, takim elbiseyle yaptiklari rap sonrasinda yüzde 92 oy aldi. Jürinin ayakta alkisladigi ikili yari finale yükseldi. TV 8 ekranlarinda yayinlanan Yetenek Sizsiniz adli yarismada ikinci tur elemeleri de yapildi. Erdal-Burak Toprak kardesler, geçtigimiz Pazar günü yayinlanan bölümde söyledikleri rap sarkiyla büyük begeni topladi. 4 jüri [&hellip]

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de ikinci tur elemelerine katilan Erdal-Burak Toprak kardesler, takim elbiseyle yaptiklari rap sonrasinda yüzde 92 oy aldi. Jürinin ayakta alkisladigi ikili yari finale yükseldi.

TV 8 ekranlarinda yayinlanan Yetenek Sizsiniz adli yarismada ikinci tur elemeleri de yapildi. Erdal-Burak Toprak kardesler, geçtigimiz Pazar günü yayinlanan bölümde söyledikleri rap sarkiyla büyük begeni topladi. 4 jüri üyesi ve seyircilerin ayakta alkisladigi bir performans sergileyen Toprak Kardesler, gecenin en yüksek oyunu oldu. Seyircilerden yüzde 92 oy alarak haftanin birincisi olan Erdal ve Burak Toprak, yari finale yükselme basarisi gösterdi. Ikilinin performansini oldukça begenen Özgü Namal: 'Bugüne kadar izledigim en iyi rap performansi' yorumunda bulundu.

 JURI AYAKTA ALKISLADI

Acun Ilicali, Eser Yenenler, Murat Boz ve Özgü Namal'in jüri üyeligi yaptigi, Alp Kirsan'in ise sunuculugunu gerçeklestirdigi Yetenek Sizsiniz Türkiye adli yarismada 2. Tur elemeleri gerçeklestiriliyor. Geçtigimiz haftalarda 2. Tur elemelerinin bir kismini da Torbali'da gerçeklestiren Yetenek Sizsiniz Türkiye yarismasinda bulunan Erdal ve Burak Toprak kardesler, ilk turu geçtikten sonra Bursa'daki ikinci tur elemelerine katildi. Ikiliden Erdal Toprak, ilk olarak sahnede slow bir sarki seslendirirken gerek jüriden gerekse de seyircilerden büyük alkis aldi. Toprak Kardesler, daha sonra 'Rap Inadina' adli eserlerini seslendirdi. Bir anda tüm salonu costuran ikili büyük begeni topladi.

YUZDE 92 OY ALDI

Jüri üyeleri ayakta alkislarken, seyirciler ise 'Bi daha' diyerek tempo tuttu. Ilk turda, Erdal ve Burak Toprak'a 'Hayir' diyen Özgü Namal, jüri üyelerinin hedefindeydi. 'Hayir' dedigi için pisman olan Özgü Namal izledigi performans sonrasinda: 'Bugüne kadar izledigin en güzel rap performansiydi' dedi. Takim elbiseli rap performansiyla büyük begeni toplayan Toprak Kardesler, seyircilerden yüzde 92 oy alarak haftanin ve gecenin birincisi seçildi. Ikili, aldiklari bu basarili sonuç ile yari finale yükselme basarisini da gösterdi.GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme