Tansiyon aleti için Saglik Ocagi’ni soydular!

ATATURK Mahallesi Merkez 3 Nolu Aile Sagligi Merkezi önceki gece kimligi belirsiz kisiler tarafindan soyuldu. Gece geç saatlerde gelen hirsizlar, ilk olarak çatiya çikti. Buradan havalandirma boslugunun içe-risine yanlarinda getirdikleri merdivenle indiler. Hir-sizlar daha sonra tuvaletin penceresini kirarak içeriye girdi. Hirsizlar odada bulunan tansiyon aletini çaldi. Diger kapilarin kilitli olmasi, hirsizlarin daha fazla araç-gereç çalmasini [&hellip]

ATATURK Mahallesi Merkez 3 Nolu Aile Sagligi Merkezi önceki gece kimligi belirsiz kisiler tarafindan soyuldu. Gece geç saatlerde gelen hirsizlar, ilk olarak çatiya çikti. Buradan havalandirma boslugunun içe-risine yanlarinda getirdikleri merdivenle indiler. Hir-sizlar daha sonra tuvaletin penceresini kirarak içeriye girdi. Hirsizlar odada bulunan tansiyon aletini çaldi. Diger kapilarin kilitli olmasi, hirsizlarin daha fazla araç-gereç çalmasini engelledi. Sabah saglik ocagina gelen saglik görevlileri hirsizlik olayini fark etti. Ha-ber verilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet güç-leri incelemelerde bulunurken, çevrede güvenlik ka-merasi olup olmadigini arastirdi.
Öte yandan saglik ocagina daha önce iki defa hirsiz-larin dadandigi ögrenildi. Bir defasinda yazici çalan hirsizlar ikincisinde ise kapilarin kilitli olmasi nedeniyle herhangi bir sey çalamadan kayiplara karismisti.

Bakmadan Geçme