Tasima ve akaryakit sektörlerinin temsilcileri mecliste faal çalisacak

Öztaslar Tasimacilik’tan Adnan Öztas, Vol-Kar Turzim’den Volkan Karatoklu ve Uncu Petrol’den Orhan Gazi Görmez TTO'de sektörlerini temsil edecek GEÇTIGIMIZ haftaya damgasini vuran Torbali Ticaret Odasi seçimlerinin ardindan yenilenen TTO meclisinde, birçok sektörde yeni isim temsil imkani bulacak. Gelisen sanayisi ile birçok sektörde yüzlerce kisinin istihdam edildigi Torbali’da en faal sektörlerden biri de tasima ve akaryakit [&hellip]

Öztaslar Tasimacilik'tan Adnan Öztas, Vol-Kar Turzim'den Volkan Karatoklu ve Uncu Petrol'den Orhan Gazi Görmez TTO'de sektörlerini temsil edecek

GEÇTIGIMIZ haftaya damgasini vuran Torbali Ticaret Odasi seçimlerinin ardindan yenilenen TTO meclisinde, birçok sektörde yeni isim temsil imkani bulacak. Gelisen sanayisi ile birçok sektörde yüzlerce kisinin istihdam edildigi Torbali'da en faal sektörlerden biri de tasima ve akaryakit sektörü. Ev sahipligi yaptigi yüzlerce fabrikanin tasima isi ilçede faaliyet gösteren tasima sirketleri tarafindan yapilirken, akaryakit sektörü de tasima ile baglantili sektörler arasinda yer aliyor. Sanayinin lokomotifi bu iki sektör de yeni dönemde TTO meclisinde temsil imkni bulacak. Öztaslar Tasimacilik'tan Adnan Öztas, VolKar Turzim'den Volkan Karatoklu ve Uncu Petrol'den Orhan Gazi Görmez TTO meclisinin yeni yüzlerinden.

UYELERIN SESI OLACAK
GEÇTIGIMIZ 4 yil içerisinde is adamlarinin sektörel sorunlarini çözme anlaminda bir misyon edinen ve bu anlamda önemli bir asama kateden Torbali Ticaret Odasi yeni dönemde de üyelerinin sesi olacak. 7 meslek komitesinin temsil edildigi TTO meclisinde tasima ve akaryakit sektörünü 3 genç isim temsil edecek. 2. grupta yer alarak karsi gruptaki Ender Subakan, Mustafa Akbiyik ve Medet Genç'e karsi galip gelen Karatoklu, Görmez ve Öztas, 150 oyun 83'ünü almayi basardi. Çalismalara baslamak için kollari sivayan Görmez, Öztas ve Karatoklu oldukça kararli mesajlar verdi. Adnan Öztas, 'Sanayiciler, geçtigimiz 4 yillik dönemde çok rahat etti. Her zaman yanlarinda olan bir oda yönetimini görmek sanayicileri mutlu etti. Torbali Ticaret Odasi'nin mevcut yönetimi göreve gelmeden önce sanayiciye verdigi sözlerin arkasinda durdu. Yeni dönemde de biz, sektörümüzdeki üyelerin rahat etmesi için çalisacagiz' seklinde konustu.

HAREKETLI SEKTÖRLER
TASIMA ve akaryakit sektöründe yüzlerce kisinin istihdam ettigini, sürekli hareket halinde olan bir sektör oldugu için sik sik sorunlarin bas gösterdigini söyleyen Görmez ve Karatoklu, 'Tasima ve akaryakit, günümüz kosullarinda vazgeçilmez iki hizmet kolu. Torbali'da 2 bini askin fabrika faaliyet gösteriyor ve bu fabrikalarin servis ve personel araçlari basta olmak üzere ilçedeki tüm araçlar bu sektörlerle baglantili. Böyle olunca zaman zaman isvereni asan sorunlar yasanabiliyor. Bizler iste bu noktada, sektörümüzdeki sorunlari daha yüksek mercilerle iletmek için elimizden geleni yapacagiz' seklinde konustu.
TTO meclisinin YENI YUZLERI

4 yil önce göreve gelen ve geçtigimiz hafta yapilan organ seçiminde güven tazeleyen Torbali Ticaret Odasi'nin mevcut yönetimi, yeni isimlerle kan tazeleyip yoluna devam ediyor.  7 komiteden 6'sini kazanarak yoluna devam TTO mevcut yönetimi ile birlikle meclise girmeyi basaran yeni isimler kamuoyunun gündeminde. Bu isimlerden biri ilçe halkinin siyasi kimligi ile tanidigi MHP'li Seref Çakicioglu ve ilçenin sevilen esnaflarindan Bekir Söyler. 7. komitede yer alan Bekir Söyler ve 1. grupta yer alan Seref Çakicioglu yeni dönemde mecliste aktif bir çalisma sergileyeceklerini, kendilerinden beklenin en iyisini yapmaya gayet edeceklerini söyledi.

'SIMDI ÇALISMAK ZAMANI'
4 yil boyunca disaridan izleme imkani buldugu TTO yöneticilerinden duyulan memnuniyet üzerine göreve talip oldugunu, simdi de bu ekibin içerisinde görev yapacak olmanin mutlulugunu yasadigini söyleyen Seref Çakicioglu, 'Basarili olan ve bir yerlerde görev alan insanlarin çok azi dik durus sergilemistir. Onun için talip olunan görevi layikiyla yapacak kadrolarin is basinda olmasi gerektigini düsünüyorum. TTO'da görevi layikiyla yapacak bir yönetim kazanmisti. Is adamlarimizin ticaret odasi ile ilgili memnuniyetleri ve talepleri konusunda seçim öncesi fikir edindim. Simdi, bizden bekleneni yapmak zamani' dedi. Çaliskanligi ve ilçenin sorunlarina olan duyarliligi ile kamuoyunda ses getiren bir ekibin içerisinde yer almaktan mutluluk duydugunu söyleyen Bekir Söyler ise, 'Önce ilçemizin sonra sektörümüzün sorunlarini TTO meclisinde gündeme getirip çözüm için çalisacagiz. Genç bir ekip olarak önemli isler yapacagimiza inaniyorum' dedi.

Bakmadan Geçme