TEMAD Torbalı Şubesi, Astsubaylar Günü için buluştu

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD Torbalı Şubesi 17 Ekim Astsubaylar Günü için bir araya geldi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD Torbalı Şubesi kaldığı yerden devam ediyor. Pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan emekli astsubaylar 17 Ekim Astsubaylar Günü için bir araya geldi. Bu birlikteliğin ardından pandemi nedeniyle ara verdikleri faaliyetlerine tekrar devam edeceklerini duyurdu.

Dernek yönetimi 15 Ekim itibariyle yeni binasında buluşmaya başladıklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı: 'Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Torbalı'daki tüm emekli Astsubay arkadaşlarımızla aidiyet duygusu içinde mutlu ve sıkıntılı günlerimizde birbirimize destek olarak bir arada olacağız. Torbalı TEMAD şube başkanı olarak ilçemizde ikamet eden tüm meslektaşlarımızı derneğimize sahip çıkmaya ve destek vermeye davet ediyorum.

'YILDA BİR GÜN DE OLSA…'

Astsubay camiamız yaklaşık 100 bin muvazzaf, 150000 emeklisi, bir milyondan fazla aile fertlerimizle Türk Silahlı Kuvvetlerinin omurgasını oluşturmakta ve Türkiye'nin en büyük meslek guruplarının başında gelmektedir. 17 Ekim astsubaylar günü ve TEMAD'ımızın 37.kuruluş yıldönümü hepimize kutlu olsun. Yılda bir gün de olsa hayatlarını ülkesine ve milletine adadıkları mesleklerinin hatırlanarak kamu gündemine gelmesi ve bir arada olmaları çok önemlidir böyle özel bir günde astsubayların anılması hepimizi onurlandırmakta ve gururlandırmaktadır. Bu vesileyle gerek görevini ifa ederken ve gerekse ve haince ve kahpece kurşunlara hedef olarak hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş tüm meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, tekrar tüm meslektaşlarımızın 17 EKİM ASTSUBAYLAR GÜNÜNÜ Torbalı şubemiz olarak yürekten kutluyoruz.' SEDA TENER

Bakmadan Geçme