Temizlik telaşı başladı

Kurban Bayramı’na kısa bir süre kalırken, erkeklerde kurbanlık, bayanlarda ise temizlik telaşı başladı. Ev hanımları özellikle, halılarının temizliği konusunda oldukça titiz davranıyor. KURBAN Bayramı’na sayılı günler kalırken, evlerde temizlik telaşı da başladı. Temizliklerdeki en önemli konuların başında ise halılar geliyor. İlçede faaliyet gösteren halı yıkamacılar, yoğun bir döneme girdi. Halı yıkatanların sayısının arttığı bu dönemde, [&hellip]

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kalırken, erkeklerde kurbanlık, bayanlarda ise temizlik telaşı başladı. Ev hanımları özellikle, halılarının temizliği konusunda oldukça titiz davranıyor.

KURBAN Bayramı'na sayılı günler kalırken, evlerde temizlik telaşı da başladı. Temizliklerdeki en önemli konuların başında ise halılar geliyor. İlçede faaliyet gösteren halı yıkamacılar, yoğun bir döneme girdi. Halı yıkatanların sayısının arttığı bu dönemde, işletmeler neredeyse tam gün mesai yapıyor. Mevsimle birlikte işleri açılan halı yıkamacılar, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet edebilmek adına hem kapasitelerini hem de hizmet kalitelerini arttırıyor. Kurumsal bir hizmet sunan Kaplan Halı Yıkama, makine parkuruyla halı temizliğinde ilçenin en önemli işletmeleri arasında gösteriliyor. İşletme sahibi Ömer Kaplan: 'Bayrama sayılı günler kala temizlik telaşı da başladı. Evlerde yoğun bir tadilat var. Tadilatla birlikte özellikle halılar da yıkanıyor. Yoğunluk her geçen gün artıyor. Vatandaşlar, halı temizliğini son güne bırakmasın' dedi.

TEMİZLİK MESAİSİ BAŞLADI

Her dini bayram öncesinde başlar bir temizlik telaşı. Bu temizlik, evdeki her eşyanın yerinden kaldırılıp temizlenmesiyle gerçekleştirilir. Rutin temizliklerde de ekstra özen gösterilen banyo ve mutfağın dışında yatak odalarıyla salon ayrı bir ilgi istiyor. Halılar yıkanacak, koltuk takımları elden geçecek ve duvarlar silinecek… Kısacası, ev ufukta görünen yoğun misafirler için hazırlanıyor. Kurban Bayramı'na kısa bir süre kaldığı şu günlerde temizliğin tam zamanı. Ev temizliklerinde büyük yer tutan ve zahmetli bir iş olan halı yıkama işini artık firmalar yapıyor. Ev hanımları bu zahmetli ev işlerini belirli bir ücret karşılığında yaptırıyor. Günümüzde değişen ev kadını profili ile temizlik sektörü de hızlı bir şekilde büyümeye başladı. 2000'li yıllarda hareketlenen halı yıkama sektörü, son yıllarda ise neredeyse tavan yaptı.

KALİTELİ VE HIZLI HİZMET

Temizlik sektörünün önemli firmalarından olan Kaplan Halı Yıkama, uzun bir süredir hizmet veriyor. İşletme verdiği kaliteli hizmet ile müşteri portföyünü her geçen gün arttırıyor. Binlerce müşteriye sahip olan Kaplan Halı Yıkama, Torbalı'nın dört bir tarafına hizmet sunuyor. Profesyonel kadrosuyla yıkama hizmeti veren firma, temizlik işlemlerini ise son teknolojik cihazlarıyla gerçekleştiriyor. Halının yanı sıra yorgan, battaniye ve halı yıkama yapan firma, overlok işlerini de gerçekleştiriyor. Ömer Kaplan, kaliteli ve hızlı bir hizmet sunduklarını söyledi. Kaplan, özellikle ev hanımlarını bilmedikleri kişilere halılarını yıkatmaması konusunda uyardı. Halıların güzelce yıkanıp teslim edilmesi için, bayrama şimdiden, yıkanması gerektiğini söyleyen Ömer Kaplan: 'Bayram yoğunluğuna takılmak istemeyenler bir an önce halılarını yıkatsın' dedi.

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme