Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği’nden anlamlı ziyaret

Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği,  Torbalı Devlet Hastanesi'ne moral ziyareti gerçekleştirdi. Birkaç saatlik uykuyla mesailerini sürdüren sağlık çalışanlarını ziyaret eden dernek üyeleri, sağlık çalışanlarına tatlı ikram etti

Doktorlar giydikleri ekipmanlarla kendilerini koruyarak virüsün bulaştığı vakaları iyileştirmek amacıyla tıbbın bütün imkanlarını kullanıyor. Hastalarla birebir temaslarından dolayı virüsün bulaşma riskinin en fazla olduğu hekimlere motivasyonunu arttırarak destek vermek amacıyla ülke çapında hastane ziyaretleri yapılarak doktorlara hediyeler veriliyor. Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği üyeleri de Torbalı Devlet Hastanesine gelerek anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
HASTANEMİZİN HİÇBİR EKSİĞİ YOK
Hastanenin girişinde gerçekleşen buluşmada sağlık çalışanlarını alkışlayan Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği üyeleri, buluşmaya özel de pankart hazırladı. Sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını ifade eden Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Erkan Akın, 'Sizin ne büyük özveri ile çalıştığınızın, canınızı hiçe sayarak bu illetle mücadele ettiğinizi biliyoruz. Sizlere minnettarız. Sizinle gurur duyuyoruz' ifadelerini kullandı.  Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, 'Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Bugün buraya gelerek bizleri çok mutlu ettiniz. Biz hastane olarak büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Hepimize bir şeyler düşüyor. Mümkün olduğunca evde kalalım ve önlem alalım' ifadelerini kullandı. Hastanenin mevcut durumuyla ilgili de bilgi veren başarılı hekim, 'Hastanemizde şu an yatak sıkıntısı yok. Sağlık personelinin kullandığı kişisel koruyucu malzeme, ilaç ve tıbbi sarf malzeme gibi ihtiyacımız da bulunmuyor. Yine herhangi hekim ve hemşire sorunumuz bulunmamaktadır' diyerek sözlerine son verdi. Buluşma sosyal mesafe kuralına uyularak çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bakmadan Geçme