Torbalı tek vücut oldu

Seçime sayılı günler kala Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya'ya destek yağmaya devam ediyor. Yazıbaşı Belediyesi Eski Başkanlarından Filiz ve Şoförler Odası Başkanı Akman ve Esnaf Odası Başkanvekili Yıldız yaptıkları açıklamalarda Torbalı'nın evladı olan Atilla Kaya'ya destek verilmesi gerektiğinin altını çizdiler. AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya için Torbalı tek vücut oldu. [&hellip]

Seçime sayılı günler kala Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya'ya destek yağmaya devam ediyor. Yazıbaşı Belediyesi Eski Başkanlarından Filiz ve Şoförler Odası Başkanı Akman ve Esnaf Odası Başkanvekili Yıldız yaptıkları açıklamalarda Torbalı'nın evladı olan Atilla Kaya'ya destek verilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya için Torbalı tek vücut oldu. İlçenin 26. Dönemde bir milletvekili çıkartacak olması Kaya'ya her siyasi görüşten destek yağmasına neden oluyor. Torbalı'daki Dernek ve Oda Başkanları, Eski Belediye Başkanları ve muhtarlar yaptıkları açıklamalarla Atilla Kaya'ya destek verdiklerini açıklamışlardı. Muhtarlar toplantısında söz alan Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman ve Esnaf Odası Başkanvekili İsmail Yıldız ile Yazıbaşı'da düzenlenen toplantıda konuşan Yazıbaşı Belediyesi Eski Başkanlarından Hasan Filiz ve dün bir açıklama yaparak Torbalı'nın evladı olan Atilla Kaya'ya destek verilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

'ÖLÜMÜNE DESTEKLİYORUM'

Torbalı'dan Ankara'ya milletvekili gönderecek olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Torbalı Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail 'Atilla benim kardeşimdir. Torbalı'da yardımcı olmadığı, işini çözmek için uğraşmadığı kimse yoktur. Kendisine ölümüne destekliyorum. Bu saatten sonra particilik yapmadan hareket etmemiz ve el birliği yapmamız gerekiyor. İlçemizden çıkan öz evladımız Kaya'ya destek verirsek Ankara'dan Torbalı'ya çok büyük yatırımların geleceğinden hiç şüphem yok. Torbalı'da AK Parti'nin 1. Parti olacağına da inancım tam. Herkesi parti ayrımı yapmadan Atilla Kaya'ya destek olmaya davet ediyorum' dedi.

'DESTEĞİMİZ TAM'

Milletvekili adayı Atilla Kaya'yı desteklediğini geçtiğimiz gün Muhtarlar toplantısında deklare eden Esnaf Odası Başkanvekili İsmail Yıldız 'Torbalı'dan yetişen, aramızdan çıkan Atilla Kaya'nın Ankara'da çok büyük işler başaracağına inanıyorum. Torbalı bundan böyle hak ettiği hizmeti alacaktır. Kendisini destekliyorum ve çıktığı bu yolda başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.

FİLİZ: ANKARA'YA AYAĞIMIZA GELECE

Yazıbaşı Belediyesinin eski başkanlarından Demokrat Partili Hasan Filiz de 1 Kasım genel seçimlerinde Milletvekili adayı olan Atilla Kaya'nın Torbalı halkı tarafından partiler üstü desteklemesi gerektiğini belirterek 'Atilla Kaya'nın milletvekili olması demek, Ankara'nın bizim ayağımıza gelmesi demek. Bu konuda kendisine tüm gücümle destek veriyorum. Neden AK Partiye oy verilmesi gerektiğini de şöyle ifade ediyorum; Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları bozmak gerekiyor. Davutoğlu ve Erdoğan dışındaki liderler dış güçler tarafından yönetiliyor. Onun için AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olması gerekiyor' diye konuştu. Serkan GÜNBAY

 

Bakmadan Geçme