Torbalı'da denetimler bilançoyu hafifletti

Kurban Bayramı boyunca yoğunlaşan trafik akışına rağmen Torbalı'nın trafik bilançosu bu sene mutlu etti Kurban Bayramı tatili süresince yoğunlaşan Torbalı'daki trafiğin kontrolü sayesinde bayram bilançosu sevindirdi. Bayram boyunca trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce merkezde, İlçe Jandarma Komutanlığı'nca da kırsalda sıkı tedbirler alındı. Ekipler tatil süresi boyunca İzmir-Aydın yolu üzerinde de araç [&hellip]

Kurban Bayramı boyunca yoğunlaşan trafik akışına rağmen Torbalı'nın trafik bilançosu bu sene mutlu etti

Kurban Bayramı tatili süresince yoğunlaşan Torbalı'daki trafiğin kontrolü sayesinde bayram bilançosu sevindirdi. Bayram boyunca trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce merkezde, İlçe Jandarma Komutanlığı'nca da kırsalda sıkı tedbirler alındı. Ekipler tatil süresi boyunca İzmir-Aydın yolu üzerinde de araç kontrollerine ağırlık verildi. İlçenin giriş ve çıkışlarında belirli aralıklarla uygulama gerçekleştiren trafik ve asayiş ekipleri, sürücüleri özellikle emniyet kemeri hususunda uyardı. Bayram boyunca tüm güvenlik tedbirlerinin alınmasına rağmen ilçede kazalar meydana geldi. Yaşanan kazaları şans eseri sürücüler hafif sıyrıklarla atlatırken Bayram tatilinde meydana gelen bütün kazalar maddi hasarlı olurken iki kazada yaralanma meydana geldi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Yapılan denetimler sayesinde Kurban Bayramın tatilinin kabusa dönüşmediği Torbalı'da ortaya çıkan sonuç kontrollerde alınan elde edilen olumlu gelişmeyi ortaya çıkarttı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gün içerisinde ve gecenin ilerleyen saatlerinde yaptıkları denetimlerin devam edileceği öğrenildi. Araç muayenesi, sigortası ve sürücü belgesi olmayan araç şoförlerini kontrol noktalarından tespit eden polisler günün her saatinde görevlerini sürdürüyor. Yaz mevsimi nedeniyle yaygınlaşan motosikletli sürücüleri mercek altına alan ekipler işlek caddeler ve ara yollarda kontrollerine devam ediyor. İlçe Emniyet şubesinde görevli trafik ekiplerinin denetimlerine ilaveten yunus polis ekiplerinin de denetimlere destek verdiği öğrenildi.

Bakmadan Geçme