TORBALILI MEHMET İLE KÖLNLÜ MERAL FENOMEN İKİLİ OLDU

20 yıldır Torbalı'da yaşayan Ciguli Mehmet lakaplı Mehmet Oruç ile Almanya'da doğup büyüyen Meral Yıldız'ın oluşturdukları sanat ortaklığı çığ gibi büyüdü. Geçtiğimiz hafta dördüncü klipleri olan Meralim 2 klibini yayınlayan ikili, ilk günden 10 bin izlenmeyi başardı

20 yıldır Torbalı'da yaşayan Ciguli Mehmet lakaplı Mehmet Oruç ile Almanya'da doğup büyüyen Meral Yıldız'ın oluşturdukları sanat ortaklığı çığ gibi büyüdü. Sözlerini ve müziklerini birlikte yaparak seslendirdikleri şarkılar sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Birbirinden başarılı kliplere imza atan ikili, bir çok ünlü mekandan da canlı konser teklifleri alıyor.

TORBALI'NIN CİGULİSİ OLDU

Diyarbakır doğumlu olan ve 20 yıldır Torbalı'da yaşayan Ciguli Mehmet, çocukluğundan beri müzisyenlik yapıyor. Gençliğinde düğünlerde şarkıcılık yapan ve performansıyla çok beğenilen Torbalılı Ciguli, düğünlerden gece kulüplerine oradan da konserlere uzanan bir kariyere sahip. Bir şarkısı için klip çekerken tesadüfen tanıştığı Meral Yıldız ile sanatsal iş birliğine giren Ciguli Mehmet, bu işbirliğiyle birlikte kariyerinin zirvesine çıktı. İkilinin yaptığı şarkılar, herkes tarafından çok beğeniliyor.

MERAL ‘YILDIZ' GİBİ PARLADI

Almanya'da doğup büyüyen ve Köln'e bağlı Meinerzhagen şehrinde yaşayan Meral Yıldız ise İlahi sanatçılığı ile başladığı kariyerini her tarzda söylediği eğlenceli şarkı ve türküler ile sürdürürken tesadüfen tanıştığı Mehmet Oruç ile birlikte çalışarak zirveye çıkardı. Meral Yıldız, Almanya'daki Türklere ait sanat mekanlarının yıldız ismi haline geldi.

MERALİM 2 İLK GÜNDEN PATLAMA YAPTI

Mehmet Oruç ve Meral Yıldız geçtiğimiz yıl söz ve müzik kendilerine ait olan Antep Güzeli, Gülizar, Meralim 1 eserlerine imza atmış ve büyük bir patlama yapmışlardı. Geçtiğimiz hafta Meralim 2 klibini yayınlayan ikili, ilk günden 10 bin izlenmeyi başardı. Yıldız ikilinin önümüzdeki aylarda Kütahyalı ve Ciguli isimlerine sahip iki klibi daha çıkacak. Mehmet Oruç'un tek başına sözlerini yazdığı ve seslendirdiği Zalım şarkısı ise Oruç'un Torbalı'da ünlenmesini sağlayan ilk eser olmuştu.

Bakmadan Geçme