Torbali’nin gerçek gündemi ben degilim

29 Mart yerel seçimlerindeki iptal edilen adayligi yeniden gündem olan Doktor Ibrahim Öz: Bence esas gündem Ayrancilar’in ilçe yapilacak olmasidir. SON bir haftadir gerek eski CHP Il Baskani Kemal Karatas’in gerekse Çaybasi eski Belediye Baskani Salih Yildirim’in açiklamalari ile 29 Mart yerel seçimlerindeki iptal edilen adayligi yeniden gündem olan Doktor Ibrahim Öz, sessizligini bozdu. Ibrahim [&hellip]

29 Mart yerel seçimlerindeki iptal edilen adayligi yeniden gündem olan Doktor Ibrahim Öz: Bence esas gündem Ayrancilar'in ilçe yapilacak olmasidir.
SON bir haftadir gerek eski CHP Il Baskani Kemal Karatas'in gerekse Çaybasi eski Belediye Baskani Salih Yildirim'in açiklamalari ile 29 Mart yerel seçimlerindeki iptal edilen adayligi yeniden gündem olan Doktor Ibrahim Öz, sessizligini bozdu. Ibrahim Öz, 29 Mart yerel seçiminde CHP'den Belediye Baskan adayi gösterilmis fakat aradan bir hafta geçmeden adayligi iptal edilmis, yerine mevcut Baskan Ismail Uygur aday gösterilmisti. Ilçe kamuoyunda uzun süre gündem olan bu süreç, hafta basinda art arda yapilan açiklamalarda yeniden konusulmaya baslandi. O dönemden dolayi kimseye hiçbir kirginligi olmadigini söyleyen Doktor Ibrahim Öz, Ismail Uygur ile de karsilastiklarinda selamlastiklarini, aralarinda bir sorun olmadigini ifade etti. 'CHP'nin bir üyesi ve neferi-yim. Darginligim ve kirginligim yok, olamaz da' dedi.

KENDIME AMBARGO KOYMAM

TORBALI siyasetinde son yillarda sikça gündem olan isimlerin basinda gelen Ibra-him Öz, adayliginin iptal edilmesi ile siyaset defterini ka-patip kapatmadigi yönündeki sorulara, 'Siyasete giren bir daha çikamaz. Kendime am-bargo koymam gibi bir durum söz konusu degil. Teskilata sik sik gidip geliyorum. Fakat yogun bir yaz geçirdigim için 2 aydir gidemiyorum. Siyaset-te 1 gün bile çok uzun süre. Ne olacak, ileride neler yasanacak ben bile bilemem' diyerek aktif politikaya dönmesinin sürpriz olmayacagi mesajini verdi.
AYRANCILAR ILÇE OLURSA DENGELER DEGISIR

ADAYLIK süreci ile yeniden gündem olmasina anlam veremedigini, ilçenin gerçek gündeminin Ayrancilar olmasi gerektigini söyleyen Ibrahim Öz, 'Kim, beni neden yeniden gündem yapmak istiyor bilmiyorum ama bu benim disimda gelisen bir süreç. Ben, her zaman ayristirici taraf olmadim. Partimin zarar görmesini hiçbir zaman istemedim. Bence esas gündem Ayrancilar'in ilçe yapilacak olmasidir. Ayrancilar ilçe oldugunda Torbali siyaseti yeniden sekillenecektir. Bence bu konusulmali. O zaman birçok denge degisecek, birçok ismin konumu tartisilacaktir' diye konustu.

PARTI IÇI DEMOKRASI VURGUSU

CHP'YI yakindan takip ettigini, özellikle Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu'nun sonbaharda uygulanacagini aktardigi yeni tüzük konusunda umutlu oldugunu söyleyen Ibrahim Öz, 'Genel Baskanimiz, yaptigi açiklamada yenilenen tüzük ile birlikte kadinlarin ve gençlerin partide daha aktif hale gelecegini, parti içi egitimin yayginlasacagini, yöneticilerin tabandan gelecegini ifade etmistir. Bunlar beni yakindan ilgilendiren ve umutlandiran gelismeler. Parti içi demokrasi söylemine odaklandim' dedi.

Bakmadan Geçme