Torbali'nin sorunu bizim sorunumuz

AK Parti Izmir eski Gençlik Kollar Baskani ve 61. hükümet Milletvekili Adayi Hamza Dag, vekil seçildikten sonra Izmir’de bulunan ilçeleri dolasip ilçe baskanlari ve partililerle görüserek bölgelerin sorunlarini dinliyor. Ziyaretine Torbali’dan devam eden genç vekil dün Torbali Ilçe Teskilati'ni ziyaret etti. Hamza Dag’i Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida [&hellip]

AK Parti Izmir eski Gençlik Kollar Baskani ve 61. hükümet Milletvekili Adayi Hamza Dag, vekil seçildikten sonra Izmir'de bulunan ilçeleri dolasip ilçe baskanlari ve partililerle görüserek bölgelerin sorunlarini dinliyor. Ziyaretine Torbali'dan devam eden genç vekil dün Torbali Ilçe Teskilati'ni ziyaret etti. Hamza Dag'i Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida partili karsiladi. Teskilat binasinda partililerle bir araya gelen Dag, ardindan esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnafin sorunlarini dinledi. Ilçenin sorunlarindan haberdar olduklarini belirten Dag, çözüm üretmek için çalisacaklarini söyledi.

TICARET ODASI'NIN ISTEKLERININ TAKIPÇISIYIZ

TORBALI Ticaret Odasi'nin geçtigimiz günlerde Ankara'ya yaptigi ziyarette ilçenin sorunlarini içeren raporu aldiklarini söyleyen Hamza Dag, oda yöneticilerinin çalismalarini begendigini söyledi. Dag, ilçenin bütün sorunlarinin raporda yer aldigini ve bu konuda çalisma yaptiklarini söyledi. Dag: 'Bizim partimiz her seyi kuralina göre yapar. Biz yapamayacagimiz islere 'yapariz' demeyiz. Partimizdeki kurallarin disina çikilmaz. Sorunlar bu kurallar çerçevesinde giderilecektir. En kisa zamanda ilçenin baslica sorunlari çözülecek. TTO yetkililerinin bize sunduklari sorunlarin takipçisiyiz. En kisa zamanda çözüme kavusturacagiz. Torbali'nin sorunu bizim sorunumuz' diye konustu.

Bakmadan Geçme