Torbalı’ya dev yatırım

Tesis ve altyapı yatırımlarıyla Türkiye standartlarını çoktan aşan Altınordu, Kuşadası'nda A Takım için 62 yataklı bir otel daha kiraladı

PTT 1. Lig'de mücadele eden ve altyapıya yaptığı yatırımlarla adından çok söz ettiren Altınordu, tesisleşme hamlesine tam gaz devam ediyor. Kırmızı-lacivertliler, Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın altyapı organizasyonu ve tesisleşmeye verdiği önem sayesinde, son 4 yılda yaptıkları büyük atılımı, yeni bir hamleyle daha taçlandırdı. Şeytanlar, Yeşilyurt, Selçuk, Torbalı ve Kuşadası Albatros Yerleşkesi'nin dışında sadece A Takım için Kuşadası Kuştur mevkiinde bir oteli kamp merkezine dönüştürdü.

Daha önce Albatros Yerleşkesi'nde B takımı ile birlikte kalan A takım için Kuştur Caddesi'nde bulunan 62 yataklı ve açık yüzme havuzlu otel, A takım için yeni yerleşkeye çevrildi. Bina dışına kondisyon merkezi ve organik çim özel çalışma sahası, bina içine ise dinlenme, toplantı, oyun ve hobi alanları eklendi.

Profesyonel takım sezon boyunca Kuştur Caddesi'nde yer alan özel merkezde kamp yapacak. Son 4 yılda 5. tesis kulübe kazandırılırken, saha sayısı da 16'ya çıktı. Selçuk'ta 6 büyük ve bir küçük sahanın yanı sıra bir özel çalışma alanıyla 8, Yeşilyurt'ta 4, Torbalı'da 3, Kuşadası'ndaki A takım yerleşkesindeki bir özel çalışma alanı le birlikte saha sayısı 16 oldu.
Yönetim, Torbalı'da yer alan 3 mevcut sahanın dışında kaleci ve forvet oyuncuları için de birer tane özel çalışma alanı yapımına da devam ediyor. BURAK HAKERLER

Bakmadan Geçme