Torbali'ya 'Karinca modeli' uygulanacak

AK Parti Izmir Il Baskanligi, “Karinca Modeli'nin startini verdigi Bergama’ya bu kez Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Binali Yildirim’la birlikte gitti. STK’lar ve muhtarlar ile yapilan kahvaltiyla baslayan programda AK Parti Izmir Milletvekilleri, il yönetimi, kadin ve gençlik kollari da hazir bulundu. AK Parti Izmir Il Baskanligi’nin teskilat çalismalarini koordine eden Il Baskan Yardimcisi ve [&hellip]

AK Parti Izmir Il Baskanligi, 'Karinca Modeli'nin startini verdigi Bergama'ya bu kez Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Binali Yildirim'la birlikte gitti. STK'lar ve muhtarlar ile yapilan kahvaltiyla baslayan programda AK Parti Izmir Milletvekilleri, il yönetimi, kadin ve gençlik kollari da hazir bulundu. AK Parti Izmir Il Baskanligi'nin teskilat çalismalarini koordine eden Il Baskan Yardimcisi ve Teskilat Baskani M.Atilla Kaya, 'Teskilat çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. AK Parti'nin Türkiye'de sadece Izmir'de, Izmir'e özel olarak uyguladigi 'Karinca Modeli' çalisma programimiza hafta sonu Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Binali Yildirim katildi. Sayin Bakanimiz ile birlikte Bergama'nin ilçe merkezi ve köylerini ziyaret edip, vatandaslarimizla bulustuk. Bu çalisma Izmir'in tüm ilçelerinde gerçeklestirilecek. Yaz mevsiminin ortalarina dogru Torbali'da ayni çalismayi gerçeklestirecegiz. Bakanlarimiz, Milletvekillerimiz, Il Baskanimiz, Il Baskan Yardimcisi arkadaslarimiz, ana kademe, kadin ve gençlik kollari yöneticilerimiz ile birlikte ilçeye çikarma yaparak vatandaslarimizla kucaklasacagiz. ' dedi.

TURKIYE CUMHURIYETI DEVLETI ILELEBET YASAYACAKTIR
ÇÖZUM süreci hakkinda görüslerini de belirten AK Parti Izmir Il Baskan Yardimcisi M.Atilla Kaya, terörü sonlandirarak, sükût, huzur ve güven ortamini tesis etmenin, hükümetin birinci görevi oldugunu söyledi. Terör meselesinin sadece hükümetin meselesi olmadigini, bunun, 76 milyonu dogrudan ilgilendiren bir mesele oldugunu vurgulayan Kaya, herkesin bu fitnenin ortadan kaldirilmasi, atesin sönmesi için büyük bir çaba içerisinde olmasi gerektigine isaret etti. Muhalefetin ve medyanin da bu iste sorumlulugunun oldugunu kaydeden Kaya, bu sorunun çözülmesi halinde, 76 milyonun kazanacagini, çözülmedigi takdirde de ülke çocuklarinin geleceginin kaybedilecegine dikkati çekti. Zora talip olduklarini ifade eden M.Atilla Kaya, 'Tahrip etmek, yikmak, küstürmek, rencide etmek kolaydir ama gönül yapmak zordur. Öldürmek kolaydir, yasatmak zordur. Biz bu zora talip olduk. Sunu da özellikle belirtmek istiyorum ki, Türkiye'nin üniter yapisi asla sorgulanmayacaktir, asla kimseyle pazarlik konusu degildir.  Türkiye'nin üniter yapisindan taviz vermek, kimsenin aklina gelmemelidir. Bu ülke bir millettir. Farkli etnik unsurlardan olusan bir millettir. Bizim bir devletimiz var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet yasayacaktir. Türkiye Cumhuriyeti vatanimiz, ay yildizli bayragimiz, müsterek bayragimizdir. Bunlarin hiçbirinden asla taviz söz konusu degildir. Bunun aksini düsünmek bile bizim aklimizin kösesinden geçmez. Terörü bitirirken, milli haysiyetimizi ve onurumuzu korumak, bizim namus borcumuzdur.' dedi.

Bakmadan Geçme