Torkos, Çiğli'ye 3-1 yenildi

Sezon başında şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Torbalıspor, önceki gün çıktığı Çiğli Belediyespor maçında 3-1 yenildi. Torkos, aldığı bu sonuçla taraftarlarını bu hafta da sevindiremedi

Sezon başında kadrosunu büyük ölçüde değiştiren ve ara transfer döneminde üç transferle kadrosuna takviye yapan Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Torbalıspor, önceki gün çıktığı Çiğli Belediyespor müsabakasını 3-1 kaybederek taraftarlarını yine sevindiremedi. Ligde sezona başından beri varlık gösteremeyen Torbalıspor'un taraftar grubu Tepeköylüler, yenilginin ardından sosyal medya hesaplarından matematiksel olarak lige veda ettiklerini duyurdular.

TARAFTAR UMUDUNU KESTİ

Torbalıspor'un ligde çıktığı 10 maçtan yalnızca 2 galibiyet, 2 beraberlik ile 8 puan toplayabildi. Rakip filelere gönderdiği 13 gole karşılık 27 gol yiyen Torkos, -14 averajla ligde yedinci sırada yer alıyor. Torbalıspor'un taraftar grubu Tepeköylüler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları, 'Bugünkü sonuç itibariyle 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e matematiksel olarak veda etmiş bulunduk. Düşük bütçe ile kurulan takımımıza mücadelesinden dolayı teşekkür ediyoruz.' paylaşımı taraftarın, Torkos'tan umudunu kestiğini düşündürdü.

Bakmadan Geçme