TTO'dan bir eğitim atılımı daha

Torbalı Ticaret Odası, Doğa Koleji ve Bahçeşehir Koleji ile yaptığı eğitim protokolünün ardından bu kez de Modern Çağ Koleji ile eğitim protokolü imzaladı

İlçenin tarımsal ve sanayi üretimi alanında çağ atlamasına öncülük eden Torbalı Ticaret Odası, eğitim alanında da çeşitli atılımlara imza atıyor. Geçtiğimiz haftalarda Doğa Koleji ve Bahçeşehir Koleji ile eğitim protokolü imzalayan Torbalı Ticaret Odası son olarak önceki gün Modern Çağ Koleji ile eğitim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında oda üyelerinin birinci dereceden yakınları Modern Çağ Koleji'ne yüzde 40 indirimle kayıt yaptırma olanağı bulacaklar. Konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'İlçemizin önder ve sosyal kurumlarından olan Modern Çağ Koleji ile protokol imzalayarak, üyelerimizin birinci derece yakınları için % 40 indirim kazanmalarına olanak sağladık. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.' ifadelerini kullandı.

KAYNAŞTIRMA TOPLANTILARINA DA DEVAM EDİLİYOR

Öte yandan sanayi üretimi alanında başlattıkları atağı da sürdüren TTO, Kaynaştırma Toplantıları kapsamında farklı sektörlerin temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Dün Torbalı Ticaret Odası'nda gerçekleşen toplantıda yaklaşık 15 farklı sektörden temsilci bir araya getirildi. Sektör temsilcilerinin birbirlerini tanımalarını ve yeni üretim sahaları yaratmalarının önünü açmak maksadıyla gerçekleştirilen toplantı sonrasında hatıra fotoğrafı çektirmek de ihmal edilmedi. Gerçekleştirilen toplantının ardından Torbalı Ticaret Odası'nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, 'Kaynaştırma Toplantılarımız devam ediyor! Onlarca sektörün aktif olarak faaliyet gösterdiği ilçemizde, değerli üreticilerimizle bir araya gelmek ve karşılıklı ticaretin önünü açmak amacıyla toplantılar düzenliyoruz. Toplantılarımızda; ülke ekonomimize dair başlıkları masaya yatırıyor, çalışmalarımız hakkında üyelerimizi doğrudan bilgilendiriyoruz.' denildi.

Bakmadan Geçme