Türk Kızılayı, ihtiyaç tespiti yaptı

Türk Kızılay'ı İzmir Toplum Merkezi, gönüllülerle birlikte Torbalı'daki durumu olmayan aileleri tespit etti. Kızılay, önümüzdeki günlerde tespit edilen yardıma ihtiyaç duyan ailelere önümüzdeki günlerde erzak ve hijyen desteğinde bulunacak

Dünya genelinde yaptığı sosyal sorumluluk çalışmaları ile bilinen ve özellikle durumu olmayan vatandaşlar için sık sık temsilcilerini ve gönüllülerini Torbalı'ya gönderen Türk Kızılay'ı, Torbalı ve Gaziemir'de durumu olmayan vatandaşlara destek olmak için kampanya başlattı. İlçede çeşitli yardım kampanyalarına imza atan Türk Kızılayı İzmir Toplum Merkezi, gönüllülerle Torbalı'daki durumu olmayan ailelere giderek yardım eli uzattı. Evlere giderek durumu olmayan aileleri tespit eden gönüllüler önümüzdeki günlerde erzak ve hijyen paketleri dağıtımı yapacağı öğrenildi. Zaman zaman ilçeye gelerek sağlık ve psikososyal destek kapsamında eğitimler veren Kızılay aynı zamanda sosyal uyumu da pekiştiriyor.

GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Geçtiğimiz günlerde ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Türk Kızılayı'nın önümüzdeki günlerde tespit edilen ailelere erzak ve hijyen paketi dağıtımı yapacağı öğrenildi. Yaptığı sosyal projelerle dünyada adını duyuran ve gönüllerde taht kuran Kızılay, Torbalı'da da ulaşabildiği tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, gerekli desteği sağlamak adına gönüllülerinin de desteğiyle çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Bakmadan Geçme