Universiteli gençlerden Rock konseri

Torbalili üniversite gençlerinin kurdugu Kor Rock Grubu Kurtulus Senlikleri'nde sahne alacak. 10 metrekarelik bir odada konsere hazirlanan gençler, Rock sarkilari ile dinleyicileri costuracak. TORBALI Belediyesi ilçenin düsman isgalinden kurtulusunun 89. yilini kutlamasina sayili günler kaldi. Yapilacak olan etkinliklerde birçok sanat faaliyeti sunulacak. Bunlardan bir tanesi de Torbalili gençlerin olusturdugu Kor Rock Grubu. Gençler hazirladiklari sarkilarla [&hellip]

Torbalili üniversite gençlerinin kurdugu Kor Rock Grubu Kurtulus Senlikleri'nde sahne alacak. 10 metrekarelik bir odada konsere hazirlanan gençler, Rock sarkilari ile dinleyicileri costuracak.
TORBALI Belediyesi ilçenin düsman isgalinden kurtulusunun 89. yilini kutlamasina sayili günler kaldi. Yapilacak olan etkinliklerde birçok sanat faaliyeti sunulacak. Bunlardan bir tanesi de Torbalili gençlerin olusturdugu Kor Rock Grubu. Gençler hazirladiklari sarkilarla izleyenlere muhtesem bir konser sunmaya hazirlaniyor. Grupta sahne olacak gençlerin tamami üniversiteli. Ilçenin tek rock grubu olma özelligini tasiyan gençler, 2 yildir kurtulus etkinliklerinde sahne aliyor. Kurtulus etkinliklerine Çaybasi Çok Amaçli Spor Salonu'nda 10 metrekarelik bir odada hazirlanan genç sanatçilar, konserde Rock sarkilari ile dinleyicileri costuracak.

TORBALI'NIN TEK ROCK GRUBU

SANATSAL etkinliklerin her yil bir önceki yila göre daha da çok arttigi Torbali'da özellikle gençler Rap müzik, Rock müzik gibi sanat dallarina daha çok ragbet gösteriyor. Yaptiklari isin üstesinden hakkiyla gelen gençler, alanlarinda ise oldukça basarili islere imza atiyor. Torbali'da kurduklari Kor Rock grubu ile adlarindan söz ettiren, Ozan Can Çiçek, Cihan Gül, Egemen Korkmaz, Mert Öztürk ve Kerim Berkay Öztürk, söyledikleri parçalar ile dinleyenleri kendilerine hayran birakiyorlar. Gençler ilçede 2 yildir hem kurtulus etkinliklerinde hem de farkli programlarda sahne aliyor. Tamami üniversite ögrencisi olan Kor Grubu, rock müzik severlerden ise tam not aliyor. Okuldan arta kalan yaz tatillerinde bir araya gelen genç yetenekler, ilçedeki gençlere bu müzigi sevdirmek adina büyük bir çaba sarf ediyor.

UNUTULMAZ BIR KONSER SUNACAKLAR

KURTULUS etkinliklerinde sahne alacak olan gençler su siralar hummali bir çalisma içerisinde. Agirlikli olarak kendi sarkilarini dinleyicilerin begenisine sunacak olan Kor Grubu, Türkçe ve yabanci sarkilardan da bazi parçalari müzik severlerle bulusturacak ve yaklasik 2 saat sürecek olan konserde 20'e yakin parça çalacaklar. 2009 yilinda kurulan Kor Rock Grubu, Torbali'da oldukça sevilir durumda. Insanlarin özellikle gençlerin rock müzigini çok sevdigini belirten grubun vokalist Mert Öztürk, 'Insanlar kaliplasmis müziklerden artik uzaklasiyorlar. Bizim verdigimiz bütün konserlere gençler büyük ilgi gösteriyor. Biz konserlerimizde en büyük ustalarin sarkilarini bile kendi tarzimizda söylüyoruz. Müslüm Gürses, Cem Karaca gibi üstatlarin sarkilarini da dinleyicilere sunuyoruz. Verecegimiz konsere bütün ilçe halkinin gelmesini istiyoruz çünkü, unutulmaz bir konser olacak' dedi.

Bakmadan Geçme