Uysal, Torbali'dan iktidara yüklendi

DEMOKRAT Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, dün partisinin Torbali Ilçe Teskilati’nda partililerle bulustu. Ani bir ziyaret gerçeklestiren Uysal’in, Ege Bölgesi’ndeki tüm parti teskilatlarini dolasarak, yerel seçimler öncesi adaylarin kimler olacagi konusunda çalismalari yerinde inceledigi belirtildi. Demokrat Parti Ilçe Baskani Hayati Saydam, Onursal Ilçe Baskani Asuman Altinay ve çok sayida partilinin katildigi toplantida konusan Gültekin Uysal, [&hellip]

DEMOKRAT Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, dün partisinin Torbali Ilçe Teskilati'nda partililerle bulustu. Ani bir ziyaret gerçeklestiren Uysal'in, Ege Bölgesi'ndeki tüm parti teskilatlarini dolasarak, yerel seçimler öncesi adaylarin kimler olacagi konusunda çalismalari yerinde inceledigi belirtildi. Demokrat Parti Ilçe Baskani Hayati Saydam, Onursal Ilçe Baskani Asuman Altinay ve çok sayida partilinin katildigi toplantida konusan Gültekin Uysal, AK Parti iktidarini agir sözlerle elestirdi.

TURKIYEYE SESLENMELIYIZ
'IZMIR'DE yeniden bir hamleyle beraber, kendi içimizde bir ahenk yakalayarak milletimizin karsisina kendisini görebilecegi ve kendisini bulabilecegi bir yapiyla çikmanin gayreti içerisindeyiz' diyen DP Genel Baskani Gültekin Uysal, ülkenin ve milletin kritik ve can alici meseleleri oldugunu ve ülkenin gündemini çok mesgul eden meselelerin bulundugunu belirtti. Uysal sözlerine söyle devam etti: 'Menderes'in tabiriyle, 'Millete baktigim da babami görüyorum, babama baktigimda milleti gördüm' dedigi bir haldeyiz. Millet vurgusu ve milli iradenin en zirve noktasinda billurlastigi düsünce bütün yüreklerimize gönüllerimize sinmeli ve hanenin sahibi olarak bugünün Türkiye'sine seslenmemeli. Tüm çabamiz bu yöndedir. Hepimize büyük vazifeler düsüyor. Bazen bir kisinin iradesinin bile bir heyet, camia ve millet için ne anlama geldigini tarihi zaman ortaya koyuyor ve bu anlamda bütün arkadaslarimiza büyük görevler düsüyor' dedi.

IKTIDARA YUKLENDI
KONUSMASINDA AK Parti iktidarina yüklenen Gültekin Uysal, milletin taleplerini karsilama noktasida kendi içlerinde, insan üretmekte ve siyaset üretmekte iktidarin zorlandigini söyledi. 'Sürekli olarak camiamizin yetistirdigi insanlara bir takim teklif ve telkinlerle talip olduklarini görüyoruz. Bu bir zafiyetin göstergesidir' diyerek sözlerine devam eden Uysal: 'Partili partisiz herkesin rizasini kazandigimiz bir siyaset yapmaya çalisiyoruz. Bugün Türkiye'nin ihtiyaci her zamankinden daha fazla. Insanlari bölen bu iklim içerisinde, basta vicdan ve gönüllerdeki yerimizi artiracagimiz fiili siyaseti ortaya koymaya çalisiyoruz. Buralar Ege'nin en büyük verimli topraklarinin oldugu topraklar. Ama maalesef, iktidarin yanlis bakis açisiyla çiftçiyi, tarimla, hayvancilikla, ugrasan insanlarimizi kendi sirtlarinda bir yükmüs gibi görüyorlar' dedi. Yerel seçimlere iliskin adaylik çalismalarinin da devam ettigini belirten Uysal, Torbali'dan belediye baskan adayinin önümüzdeki günlerde belli olacagini söyledi.

Bakmadan Geçme