Vatandaştan asfalt tepkisi

Torbalı'da Perşembe günleri kurulan pazarın Muratbey Mahallesi'ne taşınması kapsamında yapılan çalışmalara vatandaştan tepki geldi. Yeni pazar alanının asfaltlanıp bırakılmasını eleştiren vatandaş buraya yapılan masrafın Torbalı'nın yollarına yapılması gerektiğini savundu

Torbalı'da Perşembe günleri kurulan pazarın Muratbey Mahallesi'ne taşınması kapsamında yapılan çalışmalara vatandaştan tepki geldi. Yeni pazar alanının asfaltlanıp bırakılmasını eleştiren vatandaş buraya yapılan masrafın Torbalı'nın yollarına yapılması gerektiğini savundu. Necati Dülger isimli vatandaş, 'Torbalı'da yolların durumu ortadayken bu alana asfaltlama çalışması yapıldı ve bir aydır bekliyor. Buraya harcanan asfaltla en az beş mahallenin ara sokakları asfaltlanabilirdi. Benim gözümde bu israftır.' ifadelerini kullandı.
Sosyal Medya hesabından konuya ilişkin video da paylaşan Dülger, öte yandan 6 Şubat Pazar günü Özbey'de gerçekleşecek olan Deve Güreşi için ayrılan yaklaşık 800 bin liralık bütçeye de tepki gösterdi.

Bakmadan Geçme