Yağmur can suyu oldu

Önceki gece bir anda ilçeyi etkisi altına alan yağmur tarlalara can suyu olurken, bazı yerlerde de çileye dönüştü. Bayındır Yolu'nda büyük kazaya neden olan yağış nedeniyle bir araç ters dönerek yola battı.

Bu kaza akıllara durgunluk verdi.Önceki gece bir anda ilçeyi etkisi altına alan yağmur tarlalara can suyu olurken, bazı yerlerde de çileye dönüştü. Bayındır Yolu'nda büyük kazaya neden olan yağış nedeniyle bir araç ters dönerek yola battı. Bu kaza akıllara durgunluk verdi.

TORBALI, geceden itibaren yağan şiddetli yağmurla deyim yerindeyse adeta göle döndü. Tarlaları sular altında bırakan yağmur ilçe vatandaşını evinden dışarı çıkmasına da engel oldu. İlçenin dört bir yanında yağmur manzaraları yaşanırken birçok noktada sorunlar yaşandı. Tarım alanlarına adeta can suyu olan yağmur, soğuyan havayı da ılımanlaştırdı. Öte yandan birçok sokakta taşkınlar yaşandığı gözlemlenirken bazı evler ve bahçeler de yağmurdan nasibini alarak büyük bir sıkıntının yaşanmasına neden oldu. Öte yandan yolları kayganlaştıran yağmur çeşitli kazalara da sahne oldu. Önceki gece etkisini gösteren yağmur nedeniyle Bayındır Yolu'nda gerçekleşen kaza akıllara durgunluk getirdi. Yan yoldan anayola geçmek isteyen bir araç çöken yol nedeniyle zemine battı. Ters dönen araçta şans eseri kimse yaralanmadı.

ARAÇ YOLA BATTI

Önceki gece bir anda etkisini hissettiren yağmur bazı kişileri mutlu ederken hayatı da olumsuz yönde etkiledi. Bazı evler sular altında kalırken, tarlar ise bayram etti. Şiddetini artırarak yağan yağmur küçük çaplı kazalara da sahne oldu. Bayındır Yolu'na çıkmak isteyen bir araç çöken yol nedeniyle yere saplandı. Ters bir şekilde dönen araç akıllara durgunluk getirdi. Torbalı'da yer yer hayatı olumsuz yönde etkileyen yağmur nedeniyle bazı rögarlar taştı, yolları sular kapladı. Araçlar sokak ve caddelerden geçerken zorluklarla karşılaşırken mecburen dışarıya çıkanlar ise sırılsıklam oldu.

PAZAR GÜNÜ DONACAĞIZ

Öte yandan Devlet Meteoroloji İzmir Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yağışların bugün de devam etmesi bekleniyor. Şehrin dağlık alanlarında yarın kar yağışı beklenirken hava sıcaklıklarının yeniden düşeceği ifade edildi. Pazar gününden itibaren tarihinin en soğuk günlerini yaşamaya hazırlanan ilçede hava sıcaklıkları Pazar ve pazartesi günü -6 dereceyi kadar görecek. Özellikle gece saatlerinde etkisini artıracak olan soğuklar için Meteoroloji İzmir Bölge Müdürlüğü önlem alınmasını istedi. İbrahim DANIŞ

Bakmadan Geçme