YAGMUR HAYATI FELÇ ETTI

Dün sabahin erken saatlerinde baslayan ve neredeyse gün boyu siddetini hiç yitirmeden yagan yagmur hayati felç etti. Cadde ve sokaklar, yaya ile araç trafigine geçit vermedi. Insanlar adeta evlerine hapsolurken, ekili alanlar sular altinda kaldi. SIDDETLI sekilde etkisini artiran yagmur hayati olumsuz sekilde etkiledi. Torbali’nin birçok bölgesinde göle dönüsen yollarda araçlar ve yayalar ilerlemekte güçlük [&hellip]

Dün sabahin erken saatlerinde baslayan ve neredeyse gün boyu siddetini hiç yitirmeden yagan yagmur hayati felç etti. Cadde ve sokaklar, yaya ile araç trafigine geçit vermedi. Insanlar adeta evlerine hapsolurken, ekili alanlar sular altinda kaldi.

SIDDETLI sekilde etkisini artiran yagmur hayati olumsuz sekilde etkiledi. Torbali'nin birçok bölgesinde göle dönüsen yollarda araçlar ve yayalar ilerlemekte güçlük yasadi. Izmir Meteoroloji Bölge Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre, Ege kiyilari ve Izmir'de, bir gün öncesi tahminlerinde oldugu gibi kuvvetli ve siddetli yagislar etkili oldu. Yetkililer, siddetli yagmurun devam edecegini bildirdi. Gün içerisinde yagan siddetli yagmurda yayalar, çiftçiler ve evleri su basan vatandaslar büyük zarar gördü.

AKÇAY AILESININ ZOR SAATLERI
YAGAN yagmurda en büyük zarar görenler ise evlerini su basan vatandaslar oldu. Ayrancilar'da bulunan Akçay ailesinin evini de su basti. Sikyetlerini itfaiye ve IZSU'ya bildiren baba Tamer Akçay zor saatler yasadi. Saatler sonra olay yerine gelen yetkililer suyu evden çekmek için harekete geçti. Yetkililerin getirmis oldugu su çekme pompasi ise bir anda arizalandi. Kurtarma timi bir sey yapamadan evden uzaklasti. Is basa düsünce Akçay ailesi kendi imknlariyla yagmur sularini evden kovalarla çikardi.

ÇIFTÇILER YAGMUR ALTINDA ÇALISTI
GUN boyu yagan yagmur da birçok vatandas magdur oldu. Magdurlar arasinda çiftçiler ön sirada yer aldi. Oldukça siddetli yagan yagmurda çalismayi birakmayip pirasa hasadini sürdüren isçiler objektiflerimize takildi. Ekmek parasi için çalismak zorunda kaldiklarini söyleyen çiftçiler, yagmur çamur demeden çalisti. Objektiflerimize takilan diger görüntü ise yollari göle çeviren yagmur, sürücülere ve yayalara zor saatler yasatti.

Bakmadan Geçme