Yaralıyı hastaneye bagajda götürdü!

Çalıştığı değirmenin 3.katından düşen Ferdi Yaşlak ile ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı. Talihsiz çocuğu, patronu hastaneye bagajda götürdü. Hastane ise 16'lık işçi için ambulans helikopter getirtti.

 

GEÇTİĞİMİZ Cumartesi günü Özbey Mahallesi'nde bulunan bir değirmende çalışan 16 yaşındaki Ferdi Yaşlak, değirmenin çatısındaki bir işi yapmak için görevlendirilmiş, çatının çökmesi nedeniyle komalık olmuştu. Hala uyanamayan ve hayati tehlikesi devam eden Yaşlak'la ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı. Çatıdan düştükten sonra kanlar içerisinde kalan talihsiz işçiyi patronu, hastaneye arabanın bagajında götürdü. Bagajda hastaneye getirilen talihsiz çocuğu hastane ise helikopterle sevk etti. Durumu ciddiyetini koruyan Yaşlak'ın düştüğü değirmen tam 5 gündür açılmıyor.

İŞVEREN: BOYU UZUN DİYE BAGAJA KOYDUM!

Daha önce de çocuk işçi kazalarının yaşandığı Torbalı'da Cumartesi günü yaşanan feci kazanın ardından ortaya çok ciddi bir gelişme yaşandı. Ç alıştığı değirmenin çatısının çökmesiyle 3.kattan düşen beli ve başına çeşitli darbeler alan 16'lık işçinin araba bagajında Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ortaya çıktı. Durumu ciddi olan ve ilk müdahalenin ardından hemen sevk edilmesi gereken talihsiz işçi, ambulans helikopterle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hala komada olan ve hayati tehlikeyi atlatmayan Yaşlak'ın düştüğü değirmen için de incelemelerin sürdüğü, işletmenin 5 gündür kapalı tutulduğu öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan değirmen sahibi Hasan Balcı ise, 'Koltuğa koymadıysam ne oldu ki? Uzun boylu olduğu için koltuğa koymadım. Bagaja koyup koltuğu yatırdım yanına da birini koydum. Bagajda daha güvenli olacağını düşündüm. En ufak frende koltuktan düşecekti, ben bunları düşündüm. Kendi hatasıyla çatıdan düştü. Düşmesinde bizim bir suçumuz yok' diye belirtti. İbrahim DANIŞ

 

Bakmadan Geçme