Yemege giderken canindan oldu

Ögle yemegi için motosikleti ile evine giden ve dönüste yol kenarindaki bir agaca çarpan Ahmet Akcivan isimli vatandas feci sekilde can verdi. Olayi duyan esi sinir krizi geçirdi. ÇALISTIGI fabrikadan ögle yemegi yemek için çikan ve evine dogru giden bir kisi kaza yapti. Yol kenarindaki zeytin agacina çarpan Ahmet Akcivan isimli sahis olay yerine hayatini [&hellip]

Ögle yemegi için motosikleti ile evine giden ve dönüste yol kenarindaki bir agaca çarpan Ahmet Akcivan isimli vatandas feci sekilde can verdi. Olayi duyan esi sinir krizi geçirdi.

ÇALISTIGI fabrikadan ögle yemegi yemek için çikan ve evine dogru giden bir kisi kaza yapti. Yol kenarindaki zeytin agacina çarpan Ahmet Akcivan isimli sahis olay yerine hayatini kaybetti. Feci kaza söyle meydana geldi:  Torbali'ya bagli Çapak Mahallesi'nde ikmet eden Ahmet Akcivan(54) Yazibasi Mahallesi'ndeki kereste fabrikasinda çalisiyordu. Ögle paydosunda evine yemek yemege gitmek için yola çikti. Tescilsiz motosikleti ile Çapak yolunda ilerleyen Akcivan, belirlenemeyen bir sebepten dolayi direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarinda bulunan zeytin bahçesine girdi. Hizla bir zeytin agacina çarpan Akcivan, kafasindan agir bir sekilde yaralandi. Kafasinda kask olmayan yasli adam olay yerinde hayatini kaybetti.

ESI KRIZ GEÇIRDI

OLAY yerinden geçen sürücüler, kazayi hemen Jandarma ve 112 Acil Servisine bildirdi. Kaza haberini duyan üç çocuk annesi Nazli Akcivan(52) da hemen olay yerine geldi. Esinin cansiz bedeni ile karsilasan talihsiz kadin sinir krizi geçirdi. Akcivan Torbali Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Savcilik ve Jandarma olay yerinde incelemede bulunurken, ilk belirlemede motosikletin hizli olmadigi tespit edildi. Kazaya ikinci bir aracin sebebiyet verip vermedigini belirlemek için çalismalar baslatildi.
Ahmet Akcivan'in cesedi ilk önce Torbali Devlet Hastanesi morguna ardindan da otopsi için Izmir Adli Tip Kurumu'na kaldirildi. Jandarma olayla ilgili sorusturma baslatti.

Bakmadan Geçme