Yemegin Barcelona'siyiz
Sadik Ileri Bulvari'nda hizmet veren ve Konya'nin meshur lezzetlerini Torbalililara sunan Konyali Fatih Usta'nin sahibi Abidin Tavsan, 'Futbolun yildizi Barcelona ise, biz de yemek sektörünün bir numarasiyiz' dedi. 7 ay önce Sadik Ileri Bulvari'nda kapilarini hizmete açan Konyali Fatih Usta, birbirinden lezzetli yemek çesitleriyle müsterilerinin damak zevkine hitap ediyor. Deneyimli personel kadrosuyla üst düzey bir [&hellip]
Sadik Ileri Bulvari'nda hizmet veren ve Konya'nin meshur lezzetlerini Torbalililara sunan Konyali Fatih Usta'nin sahibi Abidin Tavsan, 'Futbolun yildizi Barcelona ise, biz de yemek sektörünün bir numarasiyiz' dedi.
7 ay önce Sadik Ileri Bulvari'nda kapilarini hizmete açan Konyali Fatih Usta, birbirinden lezzetli yemek çesitleriyle müsterilerinin damak zevkine hitap ediyor. Deneyimli personel kadrosuyla üst düzey bir hizmet sunan mekn, kisa süre içerisinde aranan isletmeler arasindaki yerini aldi. Lezzetli yemeklerin yani sira, müsterilerine zengin bir ikram tabagi sunan Konyali Fatih Usta, yakin zamanda da Bornova'da bir sube açmayi planliyor. Mekni hizmete açacagi sirada, 'Torbali'ya gitmeyin batarsiniz' söylemlerine ragmen yatirim yaptiklarini dile getiren Abidin Tavsan, 'Çok basarili bir ekibimiz var. Lezzetli yemeklerimiz ve zengin ikramimiz ile gönüllere taht kurduk. Yemek sektörünün Barcelona'si gibiyiz. Ustalarimizdan garsonlarimiza kadar herkes oldukça deneyimli' diye konustu.
YÖRESEL LEZZETLER
250 metrekare alanda faaliyet gösteren mekn, Konya yöresine ait yemek kültürünü Torbali halkina tanitmayi hedefliyor. Menüde 20 çesit izgara, çorba, ara yemek ve tatli çesitlerinin yani sira Konya bölgesine ait 9 da yöresel yemek bulunuyor. Konya'dan özel olarak getirilen ustalar tarafindan yapilan birbirinden lezzetli yemekler Torbalililar tarafindan büyük ilgi görüyor. Yemek çesitleri arasinda en çok begenilen ve tercih edilen yemek ise 'biçak arasi' adli yemek oldu. 24 yil boyunca yemek sektöründe hizmet veren ve son 5 yildir da Esendere'de Konya'nin yöresel yemeklerine özgü isletme açan Abidin Tavsan, Torbalililardan gördügü ilgiden bir hayli memnun. 7 ay önce hizmete açilan Konyali Fatih Usta, Izmir'den de birçok müsteriye sahip.
3 AY ÖMUR BIÇTILER
Kaliteli müsteri portföyüne sahip olan Konyali Fatih Usta, müsterilerinden gelen talepler dogrultusunda da hizmet kalitesini genisletiyor. Torbalililarin ailecek gelip yemek yiyebilecekleri bir restoran olusturduklarini belirten isletme sahibi Abidin Tavsan, Konya menüsü olmasina ragmen izgara çesitlerine de talebin bir hayli fazla oldugunu kaydetti. Torbali'da marka olma yolunda emin adimlarla ilerlediklerini belirten Tavsan, 'Izmir'den Torbali'ya geldigimizde, 'Gitmeyin batarsiniz' diyorlardi. Hatta 3 ay bir ömür biçmislerdi. Ama Allah'a sükürler olsun, biz 7 ayi devirdik. Korkarak yaptigim yatirimdan fazlasiyla memnunum. Müsterilerimizden gelen tepki bizleri fazlasiyla sasirtti. Torbali'dan Izmir'e yemek yemeye gidenler artik, solugu burada aliyor. Hatta Izmir'den gelen müsterilerimiz 'sarma beyti' yaptirip evlerine götürüyor. Markalasma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Bunu da ilçe halkina borçluyuz' dedi.
SINIRSIZ IKRAM
Firin kebabindan etli ekmege, peynirli pideden Mevlana pidesine, biçak arasindan izgara ve kebap çesitlerine kadar zengin bir menüye sahip olan Konyali Fatih Usta, subeleserek büyümek istiyor. Isletme ilk subeyi de Balçova'da açmaya hazirlaniyor. Mekn, lezzetli yemeklerinin yani sira genis ikram tabagiyla da büyük begeni topluyor. Yemek öncesi ve sonrasinda, Antep ezme, haydari, brokoli, turp otu, keskek, çig köfte, tursu biber, salata, tatli ve çay gibi zengin bir ikram ile müsterilerinin gönlüne taht kurduklarini kaydeden Tavsan, 'Müsterilerimiz bu kadar zengin bir ikram karsisinda büyük bir saskinlik yasiyor. Özellikle yemek sonrasinda tatli ikrami yapan Izmir'deki ilk isletmeyiz' seklinde konustu.
'YEMEKTE BIR NUMARAYIZ'
Menüdeki yemekler arasinda özellikle 'biçak arasi'nin çok tutuldugunu kaydeden Abidin Tavsan, tepkilerin çok güzel oldugunu belirtti. Müsterileriyle iyi bir iliski kurduklarini söyleyen Tavsan, 'Konya'yi buraya getirdik. Konya menümüze ilgi büyük. Tepkilerin güzel olmasi kendimizi gelistirmemiz için bizi daha da kamçiliyor. Müsterilerimiz is yapalim diye çay bile içmiyor. Hafta içi ögleden aksama kadar gün yapan bayanlar var. Çay ve kahve ikramimiz sinirsiz. Dönere talep çok fazla. Iskender döneri de menüye ekleyecegiz. Bu yönde çalismalarimiz devam ediyor. Genis bir kadroya sahibiz. Lezzet konusunda bir numarayiz ve yemek sektörünün de Barcelona'siyiz' diyerek iddiali bir çikista da bulundu.