Annesinin ilacini içti HASTANELIK OLDU

Yaramaz bir çocuk annesinin bos bir anindan faydalanarak anti depresyon ilacini içince hastanelik oldu. Ilacin etkisiyle fenalasan çocuk, ailesi tarafindan hemen hastaneye kaldirildi. Uzun bir bekleyisin ardindan ambulans gelmeyince çocugu kendi imkânlariyla Ege Universitesi’ne ulastirdilar TORBALI Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Usaklioglu ailesinin 19 aylik çocugu Fatma Masal Usaklioglu, annesine ait anti depresyon ilacini yanlislikla içerek [&hellip]

Annesinin ilacini içti HASTANELIK OLDU

Yaramaz bir çocuk annesinin bos bir anindan faydalanarak anti depresyon ilacini içince hastanelik oldu. Ilacin etkisiyle fenalasan çocuk, ailesi tarafindan hemen hastaneye kaldirildi. Uzun bir bekleyisin ardindan ambulans gelmeyince çocugu kendi imkânlariyla Ege Universitesi’ne ulastirdilar

TORBALI Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Usaklioglu ailesinin 19 aylik çocugu Fatma Masal Usaklioglu, annesine ait anti depresyon ilacini yanlislikla içerek hastanelik oldu. Geçtigimiz günlerde annesinin bos bir anindan faydalanarak masa üzerinde duran ilaci içen minik Fatma, ilacin etkisiyle bir anda fenalasti. Ailesi tarafindan hemen Özel Tip Merkezi’ne götürülen çocuga yapilan ilk müdahalenin ardindan hemen 112 Acil Servis ile baska bir hastaneye sevk edilmesi istendi. Uzun bir bekleyisin ardindan ambulans gelmeyince, çocuk babasi tarafindan Ege Universitesi’ne nakledildi.

DOKTORLAR ANINDA MUDAHELE ETTI
HASTANEDE yapilan tetkik sonrasinda hayati tehlikeyi atlatan 19 aylik minik Fatma Masal Usaklioglu’nun durumunun iyi oldugu bildirilirken, anne Seda ve baba Ferhat Usaklioglu, geç gelen ambulans için ates püskürerek, “Kizimiz fenalastigi an hemen hastaneye geldik. Burada doktorlar ellerinden geleni yaparak minik kizimizi hayata döndürdü. Hemen ‘Acil Servis’ aranarak Izmir’e gitmek için bir ambulans istendi. Uzun bir bekleyisin ardindan ambulansin gelmeyecegine kanaat getirdik ve kendi imkânlarimizla kizimizi Ege Universitesi’ne götürdük,” dedi.

AMBULANS BEKLEDILER
BURADA yapilan kontroller sonrasinda hemen gözlem altina alinan minik çocuk için hastanede rapor tutulmamasi ise saskinlikla karsilandi. Aile, “Çocugumuz hasari oldugundan ev içerisinde oldukça hareketlidir. Normalde ilaç uzanamayacagi bir yerde ama sandalye üzerine çikarak almistir.  Aracimiz olmasaydi belki de Masal’imizi kaybetmis olacaktik,”