Asfalt Adnan!

Belediye, ilçe tarihinde görülmemiş bir rekora ulaştı. Sadece bu sezon 50 km'lik yol asfaltlandı. 25 yılı aşkın süredir mahalle olup düzgün yolu olmayan bölgelere asfalt döküldü. 40 kişilik ekip ilçenin dört bir yanında çalışma yapıyor. BAHAR yağmurlarının bitmesinin ardından ilçe genelinde büyük bir asfalt seferberliği başlatan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçe tarihinde görülmemiş [&hellip]

Asfalt Adnan!

Belediye, ilçe tarihinde görülmemiş bir rekora ulaştı. Sadece bu sezon 50 km’lik yol asfaltlandı. 25 yılı aşkın süredir mahalle olup düzgün yolu olmayan bölgelere asfalt döküldü. 40 kişilik ekip ilçenin dört bir yanında çalışma yapıyor.

BAHAR yağmurlarının bitmesinin ardından ilçe genelinde büyük bir asfalt seferberliği başlatan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçe tarihinde görülmemiş bir rekora ulaştı. Torbalı Belediyesi içinde bulunduğumuz yaz sezonunda asfaltlama rekoruna imza attı. Belediye sadece bu sezon 30 kilometresi sıcak asfalt, 30 kilometresi de sathi kaplama olarak toplamda 60 kilometrelik yol asfaltlandı. Bir ilçe belediyesi için çok büyük bir rakam olarak ifade edilen bu miktarın içerisinde 25 yılı aşkın süredir mahalle olmasına rağmen asfalt görmemiş alanlar var. Özellikle Atatürk Mahallesi ve Ayrancılar’daki çalışmalar geniş alanlara ulaştı. Şu an Belediye ekipleri Atatürk Sanayi Sitesi ve Beşevler Mahallesi’nde asfalt çalışması yürütüyor.

40 KİŞİLİK EKİP

Vatandaşın en yoğun şikâyet ettiği konuların başında gelen yol sıkıntısını çözmek için yaz başında kolları sıvayan Adnan Yaşar Görmez’in talimatı ile başlayan asfalt seferberliğinde onlarca işçi görev yapıyor. Asfalt çalışmasında 10 iş makinesi, 7 kamyon ve 40 kişilik asfaltlama ekibi görev yapıyor. Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar kimi zaman sıcak yaz şartlarından dolayı gece de devam ediyor. Yaz sezonu boyunca devam edecek olan asfaltlama çalışmaları kış mevsiminin gelmesiyle birlikte yerini yama işlemlerine bırakacak. Torbalı Belediyesi kış mevsiminde de günlük ortalama 20 ton asfalt yamalama faaliyetinde bulunmayı hedefliyor.

BAŞKAN: YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ

Belediyenin rekor ölçekteki bu asfaltlama çalışması neticesinde Beşevler ve Yedi Eylül Mahalleleri gibi 25 yıldan beri asfalt talebinde bulunan mahalleler de kullanıma uygun yollara kavuştu. Torbalı’nın yol meselesini çözmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez , “Bizler hem halkımızın yaşam kalitesini arttırmak hem de Torbalı’nın daha estetik bir görünüme kavuşmasını temin etmek amacıyla göreve geldiğimizden beri bir mücadele içerisindeyiz. Geçtiğimiz yaz başladığımız asfaltlama faaliyetlerinin kapasitesini bu sezon daha da ileriye taşıdık” dedi. HABER MERKEZİ