Ayakkabı için son günü beklemeyin

Bayrama sadece 6 gün kaldı. Çarşıda bayram hareketliliği de iyice arttı. Ayakkabı sektörü büyük bir yoğunluk yaşıyor. Uzmanlar, ayakkabı alımının son güne bırakılmaması gerektiğini söyledi. RAMAZAN Bayramı’nın yaklaşmasıyla özellikle giyim eşyası sektöründeki esnafta satış hazırlıklarına başladı. Bayram dolayısıyla özellikle ayakkabı ve giyim sektöründe bulunan esnaf, satışlarının artmasını bekliyor. Bayram dolayısıyla ayakkabı alacak vatandaşların ise, dikkatli [&hellip]

Ayakkabı için son günü beklemeyin

Bayrama sadece 6 gün kaldı. Çarşıda bayram hareketliliği de iyice arttı. Ayakkabı sektörü büyük bir yoğunluk yaşıyor. Uzmanlar, ayakkabı alımının son güne bırakılmaması gerektiğini söyledi.

RAMAZAN Bayramı’nın yaklaşmasıyla özellikle giyim eşyası sektöründeki esnafta satış hazırlıklarına başladı. Bayram dolayısıyla özellikle ayakkabı ve giyim sektöründe bulunan esnaf, satışlarının artmasını bekliyor. Bayram dolayısıyla ayakkabı alacak vatandaşların ise, dikkatli olmaları gereken bazı hususlar var. Öncelikle vatandaşların, ayakkabı almak için bayramı beklememeleri gerektiği belirtiliyor. Bayramın yaklaşmasıyla telaş içinde alınan ayakkabıların pek sağlıklı olmadığını belirten Mavi Nokta Ayakkabı’nın sahibi Mehmet Zeki Okan, vatandaşların almış oldukları ayakkabıların sadece bir tanesini değil, çiftini denemesi gerektiğini söyledi.

EN MODA AYAKKABILAR

Yaz mevsimi nedeniyle hem kadınların hem de erkeklerin en önemli aksesuarlarından biri olan rengarenk ayakkabılar vitrinleri süslüyor. 2015 yaz ayakkabı modellerinde bayanlar için yine birbirinden güzel topuklu ve düz ayakkabılar bulunurken, erkeklerde ise şıklık yine ön planda. Bu yılın modasındaki en önemli ayrıntı ise renklerde. Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi üzerinde hizmet veren Mavi Nokta Ayakkabı, yeni sezon ürünlerini satışa sunuyor. Bay-bayan ve çocuk gruplarında her türlü ayakkabı çeşitlerinin yer aldığı mağazada, her keseye uygun ürün bulmak mümkün. Mavi Nokta Ayakkabı, 2015 ilkbahar-yaz sezonu kapsamında müşterilerine, oldukça zengin ayakkabı seçenekleri sunuyor.

İKİ ÇİFTİNİ GİYİN

Mavi Nokta Ayakkabı, Ramazan Bayramı öncesinde ürün çeşitliliğini arttırarak, her kesime hitap etmeyi hedefliyor. Birbirinden şık ayakkabı modellerinin yer aldığı işletmede bayram yoğunluğu yaşanıyor. Bayram alışverişlerinde ayakkabı alımının son güne bırakılmaması gerektiğini kaydeden Okan: “Ayakta vücuda dağılan sinirler mevcut. Bunları neden zedeleyelim. Neden rahatsız olalım. Ayakkabı alacaklar 3-4 gün önceden alsınlar. Bayram arifesine bırakmasınlar. Vatandaşların istedikleri ürünler son günlere tükeniyor. İstemiş oldukları kaliteli bir ayakkabıyı alamıyorlar. Bundan dolayı bayram sıkışıklığına gelmeden alınmasında fayda var. Vatandaşlarımız ayakkabı alırken, her iki çiftini mutlaka giysin ve biraz yürüsünler. Rahatsızlık vermiyorsa alsınlar. Alınan ayakkabıların ön ve arkaları ezilmesin diye sertleştirilir. Yeni ayakkabı alan vatandaşlarımız arkası vurdu diye kullanmıyorlar. Bu yanlış, arkası vuran ayakkabıları tamircilere getirsinler. Arka ve ön kısımları yumuşatıldıktan sonra bir daha bu sorun ile karşılaşmazlar” dedi.

GÖKHAN YALKALK