Ba­sa­ri­li avu­kat ­ver­gi sam­pi­yo­nu

2010-2011 yil­la­rin­da il­çe­ler ba­zin­da Ge­lir Ver­gi­si ta­hak­ku­kun­da 2. olan genç ve ba­sa­ri­li avu­kat, bu yil da bi­rin­ci ol­ma­yi ba­sar­di. Es­rin Is­kur, 137.794,05 TL ver­gi öde­ye­rek Ge­lir Ver­gi­si’n­de il­çe bi­rin­ci­si ol­du ­IZ­MIR su gün­ler­de 2012 yi­li ver­gi re­kort­men­le­ri­ni ve lis­te­ye dam­ga vu­ran Tor­ba­li­li si­ga­ra fab­ri­ka­la­ri­ni ko­nu­sur­ken, Tor­ba­li’­da da 3 yil­dir zir­ve­yi kim­se­ye kap­tir­ma­yan Avu­kat Es­rin Is­kur, [&hellip]

Ba­sa­ri­li avu­kat ­ver­gi sam­pi­yo­nu

2010-2011 yil­la­rin­da il­çe­ler ba­zin­da Ge­lir Ver­gi­si ta­hak­ku­kun­da 2. olan genç ve ba­sa­ri­li avu­kat, bu yil da bi­rin­ci ol­ma­yi ba­sar­di. Es­rin Is­kur, 137.794,05 TL ver­gi öde­ye­rek Ge­lir Ver­gi­si’n­de il­çe bi­rin­ci­si ol­du

­IZ­MIR su gün­ler­de 2012 yi­li ver­gi re­kort­men­le­ri­ni ve lis­te­ye dam­ga vu­ran Tor­ba­li­li si­ga­ra fab­ri­ka­la­ri­ni ko­nu­sur­ken, Tor­ba­li’­da da 3 yil­dir zir­ve­yi kim­se­ye kap­tir­ma­yan Avu­kat Es­rin Is­kur, ba­sa­ri­li ver­gi gra­fi­gi ile tak­dir top­lu­yor. 2010-2011 yil­la­rin­da il­çe­ler ba­zin­da Ge­lir Ver­gi­si ta­hak­ku­kun­da 2. olan genç ve ba­sa­ri­li avu­kat, bu yil da bi­rin­ci ol­ma­yi ba­sar­di. Is­kur, 137.794,05 TL ver­gi öde­ye­rek Ge­lir Ver­gi­si’n­de il­çe bi­rin­ci­si ol­du. Genç avu­ka­ti, Gök­han Gönç ve Ha­li­me Yap­rak iz­le­di. Dü­zen­li ola­rak ver­gi­si­ni öde­yen bir in­san ola­rak de­re­ce­ye gir­me­nin ken­di­si­ni çok mut­lu et­ti­gi­ni söy­le­yen Avu­kat Es­rin Is­kur, “Lis­te­de adi­mi gö­rün­ce gu­rur duy­dum” sek­lin­de ko­nus­tu.
­TOR­BA­LI HEP ILK SI­RA­LAR­DA
­IZ­MIR Ver­gi Da­i­re­si Bas­kan Ve­ki­li Fer­hat Alem­dar, Iz­mir­’in 2012 yi­li Ki­ra Ge­lir­le­ri Ver­gi­si ile Ge­lir ve Ku­rum­lar Ver­gi­si’n­de­ki re­kort­men­le­ri­ni açik­la­di. Tor­ba­li’­dan tüm Iz­mir­’e mar­ket­çi­lik hiz­me­ti ve­ren Mu­har­rem Peh­li­va­nog­lu, 1 mil­yon 934 bin li­ra ver­gi ile 4’ün­cü, Ali Peh­li­va­nog­lu ise 1 mil­yon 646 bin li­ra ver­gi ile 10­’un­cu si­ra­da yer al­di. Tor­ba­li­li iki si­ga­ra fir­ma­si Ege bi­rin­ci­si ol­ma­nin ya­ni si­ra Tür­ki­ye ge­ne­lin­de de de­re­ce yap­ti. Phil­sa Phi­lip Mor­ris Sa­ban­ci 164 mil­yon 560 bin 420 li­ra ver­gi ile 17’n­ci si­ra­da yer al­di. Yi­ne Tor­ba­li’­da si­ga­ra üre­ten JTI Tü­tün, 35 mil­yon 283 bin 979 li­ra ile 76’n­ci si­ra­da yer al­di. Il ba­zin­da hem Ge­lir Ver­gi­si’n­de hem Ku­rum­lar Ver­gi­si’n­de de ilk si­ra­la­ra yaz­di­ran Tor­ba­li’­nin bi­rin­ci­si ise il­çe hal­ki­nin ya­kin­dan ta­ni­di­gi Avu­kat Es­rin Is­kur. Ba­sa­ri­li avu­kat, 137.794,05 TL ver­gi öde­di.

“­DU­ZEN­LI VER­GI ÖDU­YO­RUM”
­ME­MUR bir ba­ba­nin ço­cu­gu ol­du­gu­nu, dev­le­te kar­si so­rum­lu­luk­la­ri­nin ye­ri­ne ge­ti­ril­me­si ge­rek­ti­gi bi­lin­ci ile ye­tis­ti­gi­ni söy­le­yen genç avu­kat, de­re­ce­ye gir­di­gi için mut­lu ol­du­gu­nu ifa­de et­ti. Is­kur, “Geç­ti­gi­miz yil­lar­da ikin­ci si­ra­da yer ali­yor­dum. Bu yil is­mi­mi ilk si­ra­da gö­rün­ce çok mut­lu ol­dum. Mes­le­ki ba­sa­ri­la­ri­min ya­ni si­ra ile­ri­de böy­le bir de­re­ce ile ani­la­cak ol­mak be­ni çok gu­rur­lan­dir­di. Dü­zen­li ola­rak ver­gi­mi öde­yip ay­ni za­man­da is­tih­dam sag­la­yan bir in­san ola­rak dev­le­ti­me kat­ki sun­mak be­ni çok mut­lu et­ti” dedi.