Başkan Olgun, hafta sonu da üreticinin yanında

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, uzunca bir süredir devam ettirdiği esnaf ile diyalog ve üreticinin sorunlarına çözüm geliştirme çalışmaları kapsamında hafta sonu da sahadaydı

Başkan Olgun, hafta sonu da üreticinin yanında

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, uzunca bir süredir devam ettirdiği esnaf ile diyalog ve üreticinin sorunlarına çözüm geliştirme çalışmaları kapsamında hafta sonu da sahadaydı. Torbalı’nın sanayi alanındaki gelişiminin en önemli mimarlarından biri olan Olgun, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar ve onun getirdiği dalgalı piyasalardan kaynaklı zor günler geçiren Torbalılı üretici ile bir araya gelerek, sanayi üreticilerinin sorunlarını dinliyor, bu kapsamda ortak akıl mekanizmasını işleterek çözüm önerileri oluşturmaya ve TTO bünyesinde esnafın sıkıntılarının üstesinden gelebilmenin yollarını üretmeye çalışıyor. Bu kapsamdaki ziyaretlerini hafta boyu sürdüren Olgun, hafta sonunu da ilçe merkezindeki esnaf ziyaretleri ile değerlendirdi.

“SIKINTILI GÜNLERİ DAYANIŞMA İÇİNDE ATLATACAĞIZ”

Konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Torbalı Ticaret Odası ve Başkan Olgun, “Hafta sonu ilçe merkezimizdeki Zeki Gayrimenkul, Çözüm Ziraat, Soylu Alışveriş Mağazası, Sude Berra Gıda ve Tena Tekstil firmalarını ziyaret ettik. Sıkıntılı günleri, elbirliği ile dayanışma içinde aşacağız.” ifadelerini kullandılar.