Başkan Olgun, bu kez Ayrancılar esnafıyla buluştu

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, TTO'nun Ayrancılar'daki üyeleri ile bir araya geldi. Ayrancılar esnafının sorunlarını dinleyen Olgun, EPDK ve Rekabet Kurumu'nu harekete geçmeye çağırdı

Başkan Olgun, bu kez Ayrancılar esnafıyla buluştu

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Torbalılı esnafı ve sanayicileri yalnız bırakmamak adına ziyaretler düzenleyen ve durum değerlendirmesi yaparak çıkış yolları arayan Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun bu kez Ayrancılar’daki oda üyeleri ile bir araya geldi. Uzun süredir konuya ilişkin yoğun bir mesai harcayan ve hemen her gün sahada çeşitli temaslarda bulunan Olgun, Ayrancılar esnafının en temel sıkıntısının elektrik, doğalgaz ve akaryakıta yapılan zamlar olduğunu ifade etti. Ayrancılar ve Torbalı esnafının en temel şikayetlerinden birisi olan zamlar meselesine ilişkin Enerji Piyasaları Düzenleme ve Denetleme Kurumu (EPDK) ile Rekabet Kurumu’nu göreve çağıran Olgun, ziyaretlerine devam edeceğini açıklayarak, yetkililerden esnafın çağrılarına kulak vermelerini de talep etti.

 

YETKİLİLERİN HAREKETE GEÇMESİNİ İSTEDİ

Konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından bilgilendirme paylaşımında bulunan Torbalı Ticaret Odası ve Başkan Abdulvahap Olgun, ‘’Ayrancılar’da üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Esnafımızın gündemi; doğalgaz, elektrik ve akaryakıt zamları. Bu zamların kesinlikle gözden geçirilmesi gerekiyor. EPDK ile Rekabet Kurumu’nun harekete geçmesi şart.” ifadelerini kullandılar.