Başkan Olgun'dan 'Hayırlı olsun' ziyareti

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, odaya yeni üye olan sanayicilere ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini sundu

Başkan Olgun'dan 'Hayırlı olsun' ziyareti

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, odaya yeni üye olan sanayicilere ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini sundu. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu sanayicilere, ülke genelinde yaşanan tüm sıkıntılara rağmen Torbalı’ya yatırım yaptıkları ve istihdam oluşturdukları için teşekkür etmeyi de unutmayan Olgun, birlik mesajı verdi. Zor günler yaşandığını ve bu zor günlerin hep birlikte ellerini taşın altına koyarak birlik ve beraberlik içinde aşacaklarını ifade eden Olgun, Torbalı’nın ve ülkenin bu zor günleri atlatarak güzel günlere kavuşacağına inancının tam olduğunu söyledi.

 

OLGUN’DAN, SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR

Odaya kayıt yeni yaptıran sanayici esnafına yapılan ziyarete ilişkin Torbalı Ticaret Odası ve Başkan Abdulvahap Olgun, sosyal medya hesaplarından, “Odamıza yeni kayıt olan sanayicilerimizi ziyaret edip misafir oluyoruz. Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen, yatırım yapıp istihdam oluşturan tüm sanayicilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” paylaşımında bulundu.