Bayram bilançosu: 2 ÖLÜ, 17 YARALI

9 gün süren bayram tatili süresince Torbalı sınırlarında 33 kaza gerçekleşti. Aralarında Karakızlar imamının da olduğu iki kişi ölürken 17 kişi de yaralandı. TORBALI genelinde alınan önlem, yoğun denetim ve uyarılara karşın, Kurban Bayramı’nı yakınlarının yanında geçirmek veya tatil yapmak üzere binlerce kişi binlerce araçla yola çıktı. Bayram ve tatil nedeniyle tatil yerlerine ya da [&hellip]

Bayram bilançosu: 2 ÖLÜ, 17 YARALI

9 gün süren bayram tatili süresince Torbalı sınırlarında 33 kaza gerçekleşti. Aralarında Karakızlar imamının da olduğu iki kişi ölürken 17 kişi de yaralandı.

TORBALI genelinde alınan önlem, yoğun denetim ve uyarılara karşın, Kurban Bayramı’nı yakınlarının yanında geçirmek veya tatil yapmak üzere binlerce kişi binlerce araçla yola çıktı. Bayram ve tatil nedeniyle tatil yerlerine ya da aile, eş, dost ziyaretlerine gitmek üzere binlerce araç yola çıkarken tedbirsizlik, dikkatsizlik, yorgunluk başta olmak üzere çeşitli nedenlerle kazaların bilançosu yine ağır oldu. Tatile gidenler ve dönenler yolları doldururken, yurt genelinden, peş peşe kaza haberleri geldi ülke gündemini oluştururken ilçe sınırlarında da onlarca kazanın olduğu öğrenildi. Özellikle İzmir Aydın Otoyolu ve şehir içinde olmak üzere tatil boyunca 33 kaza oldu. 33 kazada 17 kişi yaralanırken 2 kişi de hayatını kaybetti.

KARAKIZLAR İMAMI ÖLDÜ

Arife günü gerçekleşen kazada hayatını kaybeden Meryem Erikçi hayatını kaybederken son olarak geçtiğimiz gün Ayrancılar bölgesinde gerçekleşen bir diğer kazada da Karakızlar Mahallesi’nde görev yapan İmam Mahmut Haznedar hayatını kaybetti. Haznedar önceki gün son yolculuğuna uğurlandı. Babası olan Yeşilköy İmamı Abdulaziz Haznedar ile bayramlaşmak üzere Karakızlar Mahallesi’nden yola çıkan Karakızlar İmamı Mahmut Haznedar dikkatsizlik nedeniyle bariyerlere çarptı. Kazanın şiddetiyle hayatını kaybeden Haznedar için babasının görev yaptığı camide önceki gün cenaze namazı kılındı. Gerçekleşen kazalar sonucunda çeşitli hastaneler kaldırılan 17 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken ölen iki vatandaşın da Torbalılı olması kazaların meydana getirdiği üzüntüyü daha da arttırdı.