Ben istifa etmedim ISTIFA ETTIRILDIM!

Genis yanki uyandiran istifasi ile ilgili ilk kez konusan Serbest: Ben Ilçe Baskanligini birakmadim, biraktirildim. Il Baskanimiz beni çagirdi ve istifa etmemi istedi. Neden diye bile sormadim. Bizde böyle seyler sorulmaz ARALIK 2011’de ani bir kararla Ilçe Baskanligindan istifa eden ve o günden bu yana sessizligini koruyan Musa Serbest, suskunlugunu bozdu. Istifa ettikten sonra sadece [&hellip]

Ben istifa etmedim ISTIFA ETTIRILDIM!

Genis yanki uyandiran istifasi ile ilgili ilk kez konusan Serbest: Ben Ilçe Baskanligini birakmadim, biraktirildim. Il Baskanimiz beni çagirdi ve istifa etmemi istedi. Neden diye bile sormadim. Bizde böyle seyler sorulmaz

ARALIK 2011’de ani bir kararla Ilçe Baskanligindan istifa eden ve o günden bu yana sessizligini koruyan Musa Serbest, suskunlugunu bozdu. Istifa ettikten sonra sadece okul kantini isletmeciligi ile ugrasan ve yaz tatili olmasi nedeniyle su siralar dinlenmede olan Serbest, siyasete ne zaman dönecegini açikladi. 4 Kasim’da yapilacak kongrede Genel Baskanlik yarisinda Devlet Bahçeli’ye karsi eski Il Baskani Musavvat Dervisoglu’nu destekleyen Serbest, Musavvat dönemi basladiginda Musa Serbest dönemi de baslayacaktir” dedi. Torbali’da siyaset defterini kapattigini söyleyen Serbest, aktif politikaya ancak Izmir’de dönebilecegini ifade etti. Serbest, “Istifa etmedim, istifa ettirildim” sözlerini de ilk kez dile getirdi.

ISTIFA ETMEMI IL BASKANI ISTEDI

1995 genel seçimlerinden sonra MHP Torbali Ilçe Baskanligi görevine gelen Musa Serbest 2004 yilina kadar bu görevi yürüttü. 2004 yilinda Behçet Çinar’a görevi devreden Serbest 2009 yilinda tekrar göreve geldi. O zamandan bu yana MHP Torbali Ilçe Baskanligi görevini sürdüren Musa Serbest, toplam 11 yil sürdürdügü görevi Aralik 2011’de birakti. O dönem genis yanki uyandiran istifasi ile ilgili ilk kez konusan Serbest, “Ben Ilçe Baskanligini birakmadim, biraktirildim. Il Baskanimiz beni çagirdi ve istifa etmemi istedi. Neden diye bile sormadim. Ulkücü terbiyem müsaade etmedi. Bizde öyle seyler sorulmaz. Gönlüm kirik degil” dedi.

MECLIS UYELIGI DUSUNMUYORUM

MEVCUT Ilçe Teskilati ile sik sik görüstüklerini, aralarinda hiçbir sorun olmadigini söyleyen Musa Serbest, “Ben 20 yil boyunca hizmet ettim. Torbali’da 10 bin oyumuz var. Önemli olan onu 20 bine yükseltmek. Yönetimdeki arkadaslarin bunu basarabilecegine inaniyorum. Önce inanmalari lazim. Benim için Torbali defteri kapanmistir. Kamuoyunda konusuldugu gibi meclis üyeligi ile dönmem söz konusu bile degil. Ancak Izmir’de görev verilirse aktif siyasete dönerim. Zaten hep siyasetin içindeyiz. Vatandasin bir derdi oldu mu yine ilgileniyoruz. Sadece aktif siyaset yapmiyorum” dedi.

MUTLU’NUN ADAYLIGI GAYET ISABETLI

MILLIYETÇI Hareket Partisi’nin yerel seçimdeki sansini ve adayligini açiklayan Ilçe Baskani Yurdadog Mutlu’yu degerlendiren Serbest, “MHP yerel seçime asilmak zorunda. Yerel seçim ayni zamanda genel seçim anketidir. Bizim oyumuza herkes talip. Ama MHP, bu dönem kendi oyunu kendisi alacaktir.  O güveni seçmene vermek zorundayiz. Mevcut yönetim bunu yapiyor. Yurdadog Mutlu aday olursa daha iyi olur. Ithal adaya hiç gerek yok” seklinde konustu.