Bir ay içinde üçüncü intihar!

Son günlerde ilçeden birbiri ardına intihar haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Barış Yapı Sitesi'nde meydana gelen intiharın ardından bu kez acı haber Ayrancılar'dan geldi

Bir ay içinde üçüncü intihar!

Son günlerde ilçeden birbiri ardına intihar haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Barış Yapı Sitesi’nde meydana gelen intiharın ardından bu kez acı haber Ayrancılar’dan geldi. 13 gün önce Barış Yapı Sitesi’nde yaşayan M.Ü. isimli vatandaşın, ekonomik sıkıntılar ve iş yerinde yaşadığı mobbing nedeniyle hayatına son verdiği ilçede dün gece de genç bir isim canına kıydı.

KÂBUS YENİDEN HORTLUYOR

Ayrancılar’da yaşayan ve isminin Sedat Önal olduğu öğrenilen vatandaşın intiharı ilçede büyük yankı uyandırdı. 30’lu yaşlarda olduğu öğrenilen ve intihar girişimi neticesinde hayatını kaybeden Önal’ın iple kendini astığı kaydedilirken intiharla ilgili Jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı. Öte yandan 10 Aralık’ta da ilçede bir mülteci kendini ağaca asmıştı. Son bir ayda üçüncü intihar vakası olarak kayıtlara geçen vaka, bir dönem ilçenin kâbusu haline gelen ve yaşanma ihtimaline karşı emniyet güçlerinin özel çalışmalar başlattığı intiharlarda yeniden bir artış gözle görülmeye başlaması ilçede infiale sebep oldu.