Bir gecede iki yangın

Torbalı'da hafta boyu üst üste haberleri gelen ev ve araç yangınlarına dün gece saatlerinde yenileri eklendi. Genellikle yaz aylarında görülen yangınlar bu yıl en soğuk günlerde gerçekleşmesi kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu

Bir gecede iki yangın

Torbalı’da hafta boyu üst üste haberleri gelen ev ve araç yangınlarına dün gece saatlerinde yenileri eklendi. Genellikle yaz aylarında görülen yangınlar bu yıl en soğuk günlerde gerçekleşmesi kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Dün gece saatlerin ilk olarak Yedi Eylül Mahallesi’nde seyir halindeki bir araç alevlere teslim olurken hemen ardından Ayrancılar, Barış Manço Caddesi üzerinde bulunan bir binada yangın çıktı. Her iki yangın da ilçede büyük paniğe neden olurken emniyet güçlerinin yangınlara ilişkin geniş çaplı soruşturmalar başlattığı öğrenildi.

GECE SAATLERİNDE SEYİR HALKİNDEKİ ARAÇ TUTUŞTU

Daha birkaç gün önce Karşıyaka Mahallesi’nde bir halı yıkama firmasına ait araç yanarken, bu gece de bir araç seyir halinde alev almaya başladı. Bu gece 02.00 sularında Yedi Eylül Mahallesi Mavişehir Sitesi civarında hareket halinde ilerleyen araç bir anda alev aldı. Aracın yandığını fark eden şoför ve yanındaki yolcu kendilerini dışarı attı. Çevredeki vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı öğrenilirken alevler aracın tamamını sardı. 4 patlamanın meydana geldiği araç yangının da patlamalar yüzlerce metre uzaktan duyuldu. Evlerin hemen yakınında gelen patlamalar büyük korkuya neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

SABAHA KARŞI BİNADA YANGIN ÇIKTI

Ayrancılar’da ise sabaha karşı Barış Manço Caddesi’nde bulunan bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle feci bir yangın çıktı. Alevin dumanları kısa sürede tüm binayı sardı. Bina kısa sürede tahliye edilirken, olay yerine itfaiye araçları yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangını kontrol altına aldı. Şans eseri ölü ya da yaralının olmadığı bu yangın da büyük paniğe neden olurken yangın nedeniyle birçok daire kullanılamaz hale geldi.