Bucaspor’un yildizlari Torbali’dan
Bucaspor’un Geleneksel Futbol Turnuvasi son buldu. Turnuvaya Bucaspor Okulu’ndan takimlar katildi. Torbali, Bucaspor’un da katildigi turnuvada basarili olurke, 4 futbolcusu da Bucaspor altyapisina seçildi TORBALI Bucaspor Okulu çalismalarina devam ediyor. Çalismalarini Metropark Spor Tesisleri’nde gerçeklestiren sporcular, haftanin 2 günü antrenman yaparak kendilerini gelistiriyor. Geçtigimiz haftalarda Izmir Bucaspor tesislerinde düzenlenen Geleneksel Bucaspor Turnuvasi’nda yer alan Torbali [&hellip]
Bucaspor’un Geleneksel Futbol Turnuvasi son buldu. Turnuvaya Bucaspor Okulu’ndan takimlar katildi. Torbali, Bucaspor’un da katildigi turnuvada basarili olurke, 4 futbolcusu da Bucaspor altyapisina seçildi
TORBALI Bucaspor Okulu çalismalarina devam ediyor. Çalismalarini Metropark Spor Tesisleri’nde gerçeklestiren sporcular, haftanin 2 günü antrenman yaparak kendilerini gelistiriyor. Geçtigimiz haftalarda Izmir Bucaspor tesislerinde düzenlenen Geleneksel Bucaspor Turnuvasi’nda yer alan Torbali Bucaspor Futbol Okulu, minik grupta birinci olurken yildiz grubunda üçüncü oldu. Basarili bir sonuçla ilçeye dönen Torbali Bucaspor Futbol Okulu, haziran ayinda yapilacak olan büyük turnuvaya hazirlaniyor. Izmir Bucaspor Tesisleri’nde yapilacak olan turnuvaya Torbali’dan minik ve yildiz takimlar yer alacak. 4 ay sonra yapilacak olan turnuvaya 25 takimin katilacagi bildirildi. Basarili olacak olan takim ve oyunculara ödüller verilecek.
4 FUTBOLCU ALTYAPIYA SEÇILDI
IZMIR Bucaspor Tesisleri’nde yapilan turnuvada, Torbali Bucaspor Okulu kalitesini gösterdi. minik ve yildiz kategorisinde yapilan maçlarda basarili olan Torbali Bucaspor takimi turnuvaya adeta damgasini vurdu. Oynadiklari futbolla izleyenleri kendilerine hayran birakan Torbalili futbolcular, derece elde ederek ortaya koyduklari performansin da hakkini almis oldu. Turnuva sonrasinda Bucaspor’un altyapi antrenörleri Torbali takimindan 4 futbolcuyu da bünyesine seçti. Muhammed, Fatih, Burhan ve Ozan bundan böyle Bucaspor altyapisinda çalismalarini sürdürecek. Bucaspor’un altyapisina seçilen sporcular, çalismalarina Torbali’da devam ediyor. Oyuncular önümüzdeki günlerde Bucaspor’un altyapisina giderek antrenmanlara çikacak.
“BASARILI OLMAYA DEVAM EDECEGIZ”
4 AY sonra Izmir’de düzenlenecek olan büyük turnuva hazirliklarina ara vermeden devam eden Torbali Bucaspor takimi, haftanin 2 günü antrenmanlara devam ediyor. Takim olarak basarili olmaya devam edeceklerini söyleyen Antrenör Uzay Akgül, “Son aylarin en basarili ve çaliskan spor okullarindan biriyiz. Izmir’de geleneksel hale getirilen Bucaspor okullari turnuvasinda Torbali da yer aldi. Miniklerde sampiyon, yildiz kategorisinde ise 3. olduk. Turnuva bizler için çok olumlu geçti. Simdiki hedefimiz haziran ayinda yapilacak olan büyük turnuvaya hazirlanmak. Son turnuvada 4 oyuncumuz altyapiya seçildi. Seçilen oyuncularimiz artik Bucaspor bünyesinde top kosturacaklar. Buradaki hedefimiz, her yil Bucaspor’a basarili oyuncu yetistirip göndermek. Bunu basardik ve basarmaya devam edecegiz” seklinde konusarak sözlerini noktaladi.